Anadolu Engeliler Birliği Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut ve yönetim kurulu üyeleri Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıranı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Her sağlıklı insanında bir engelli adayı olduğunu, engellilere her türlü desteğin verilmesi gerektiğini söyledi. Engeliler yardım etmek amacıyla düşüncesi olduklarını anlatan Taşıran şöyle dedi;
“Alaplı’da faydalı işler yapan ve engellilerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalarını yakından izliyoruz. Engelliler derneğine yardım edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu hususta derneğe katkıda bulunmak amacıyla bir yardım kampanyası başlatmak istiyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bünyelerinde bulunan kurumları da kapsayacak şekilde tüm personelin rızası doğrultusunda engelliler derneğine her ay bağış yapmaları için gerekli çalışmaları yapacağız. Topluma yön veren ve toplumu eğiten eğitimcilerinde buna duyarsız kalmayacaklarını düşünüyorum. Başta eğitim camiasında çalışan personel olmak üzere herkesi bu kampanyaya destek vermeye davet etti.