Ereğli halkının kamu hizmeti yapılan yerlere sahip çıktığını belirten Kaymakam Çay, halkın refahı için üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduklarına dikkati çekti.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay iade-i ziyaretlerini dün de sürdürdü. Kdz.Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Erdal Coşkun, Kdz.Ereğli Kızılay Derneği, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret etti.

Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmaları ile dikkati çeken Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, iadei ziyaretlerini dün de sürdürdü. İlk olarak Kdz.Ereğli Eğitim Fakültesi'ne giden ve Dekan Prof. Dr. Erdal Coşkun ile görüşen ve fakültenin durumu hakkında bilgiler alan Kaymakam Çay daha sonra Kdz.Ereğli Kızılay Derneği'ni ziyaret etti. Kızılay Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay ve Yönetim Kurulu tarafından kapıda karşılanan Kaymakam Çay, Kızılay'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarına dikkati çekti.
Başkan Oktay, Kızılay'ın çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken, "Kdz.Ereğli kan bağışı konusunda son derece duyarlı, düzenlenen çeşitli kan bağışı kampanyalarına katılarak destek vermektedir. Yine Kızılay olarak Pakistan'da yaşanan felaket sonrası kampanya başlattık, o bölgedeki insanların giyim tarzları bize uymadığı için bizden nakit para yardımı toplayın dediler. Bu yönde çalışmamız oldu" sözleri ile konuştu.
Kdz.Ereğli Kaymakamı Çay'da, Kdz.Ereğli halkının kamu kurum ve kuruluşlarına sahip çıktığını vurguladığı konuşmasında, "Kızılay'ın her zaman yanındayız. Gerçekten Kızılay zor günün dostudur derler ama gerçektende doğrusu da budur. Allah göstermesin bir afet olsun bir sorun olsun ilk görülen Kızılay'dır. Kısa süre içerisinde Ereğli halkının her kuruma gösterdiği, okulu olsun, huzur evi olsun, sağlık ocağı olsun, köy konağı olsun kamu hizmetinin yapıldığı yerlere sahip çıktığını gördük, bu beni çok mutlu etti. Fakülteye gittim hayırsever vatandaşlar tarafından yapılan binaları gördük, sevindik. Amacımız hep birlikte çalışmak. Gerek Kızılay gerek Türk Hava Kurumu gerekse diğer hayır kurumlarımız olsun bizim için fark etmez hepsi birdir hepsi vatandaşa yapılan hizmete ön ayak olur, hepimizin hedefinde halkımıza hizmet vardır, halkımızın yüzünü güldürmek vardır, halkımızın bu refah içerisinde yaşatmak vardır bize ne gerekiyorsa her zaman varız" dedi.
Kaymakam Çay daha sonra Türkiye Harp Malülü Gaziler, Dul ve Yetimler Derneği'ni ziyaret ederek Başkan İsmail Konka ve Yönetim Kurulu ile görüştü.