AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş yıldönümü nedeniyle, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Niyazı Koçak'ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Çakır, Emniyet Teşkilatının ülkede çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, polis teşkilatının Ereğli'de de başarılı bir çalışma ortaya koyduğunu söyledi.

Çakır; Polisimiz halkın, güvenliği ve huzur içinde yaşam sürdürmesi için mücadele diyor. Ereğli huzurlu bir ilçe. Sizin sağladığınız güvenle hizmetler devam ediyor. Zaman ve sınır tanımadan her türlü hizmete koşan Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü kutluyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi.

Emniyet Müdürü Niyazi Koçak da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Bu sene kuruluş yıldönümümüzü mutlu bir şekilde kutluyoruz. Çünkü yapmış olduğumuz görev çerçevesinde, ilçede ki vatandaşlarımızın saygısını, sevgisini topladık. Ekip olarak başarılı çalışmalarla bu günlere geldik. Bu güzel ve anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız, sevgimizi paylaşarak burada bizlerle birlikte olduğunuzdan dolayı, şahsınızda bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sizler bizlerin aynası olmanız nedeniyle yapmış olduğumuz her şey bize iyi veya kötü geri dönüyor. Amacımız daha da başarılı olmak. Ufak tefek olaylarda meydana gelmiş olsa da, bunları en aza indirmek, Ereğli halkının sevgisi ve saygısına layık olarak görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyoruz dedi.

Ereğli'nin asayiş olayları yönünden Türkiye'de yaşanabilecek ender ilçelerden biri olduğunu anlatan Koçak, 2012 yılında bin 700 civarında bir olay yaşandı. Bunların çoğunluğunu da trafik le ilgili. Ereğli'nin nüfus oranına göre, ortalamamız çok iyi durumda. Türkiye'de asayiş olayları açısından yaşanabilecek ender ilçelerden birisi Ereğli şeklinde konuştu.

Çakır ve Koçak, Ereğli'ye kurulması düşünülen Mobese sistemi üzerine de görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti heyetinin ziyaretinde Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Kalay ve Esra Alpago'da hazır bulundu.