AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk kongre sürecini, ilçe genelinde yapılan çalışmaları değerlendirdi gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Atama ise atama, seçim ise seçim, süreci Genel Merkezimizin vereceği karar doğrultusunda olacaktır. Biz genel merkezimizin vereceği karara saygılıyız, kongre yapılacaksa kongremizi de el ele kol kola gerçekleştiririz. Ben doğal adayım, partinin ilçe başkanıyım yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar eleştirmek için eleştirmedik yanlış olanı söyledik. Ereğli menfaatleri doğrultusunda ne yapılacaksa elimizi taşın altına koymaya hazırız.

AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, ertelenen ilçe kongresine ilişkin düşüncelerini açıkladı. En son koordinatör milletvekili ile görüşme yapıldığını belirten Öztürk, genel merkezin vereceği karar doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi. Ereğli gibi 48 tane daha ilçede kongre yapılamadığını belirten Öztürk konuşmasında, İl kongreleri tamamlandıktan sonra yanılmıyorsam da Haziran ayının ortalarında bunlar tamamlanacak ardından süreç içerisinde yoğunluğu az olan İl'ler tek tek kongreleri gerçekleştirilebilir. Atama ise atama, seçim ise seçim süreci Genel Merkezimizin vereceği karar doğrultusunda olacaktır. Biz genel merkezimizin vereceği karara saygılıyız, kongre yapılacaksa kongremizi de el ele kol kola gerçekleştiririz

GENEL MERKEZİN TAKDİRİ
Kendisine verilen görevleri layıkı ile yapmaya çalıştığını belirten Öztürk adaylığına ilişkin ise, Ben doğal adayım, partinin ilçe başkanıyım yolumuza devam ediyoruz. Bana verilen görevi layıkı ile yaptığıma inanıyorum. Geçen yıl Ocak ayında atamam geldiğinde o süreçte de bana sorulmuştu, 'ilerideki kongrede aday olacak mısınız?' diye, bende teşkilatlar beni nerede görmek istiyorsa ben oradayım demiştim. Genel merkezin takdiri arkadaşlarımızın da desteği ile göreve geldim, ben görev adamıyım ne görev verilirse oradayım dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
İlçe genelinde yapılan yatırımları da anlatan Öztürk, Fen Lisesinin olsun hastane inşaatı olsun çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor yine Adliye projesini kısa sürede temelinin atılmasını bekliyoruz. Milletvekilimiz Ercan Candan'ın girişimleri ile Devrek yol ayrımı güzergahına kavşak çalışması var bunun ile ilgili zemin etüdü çalışmaları yapıldı projesi hazırlanacak. İstenilen yonca kavşak olmuyor.

YANLIŞ OLANI SÖYLEDİK
Bugüne kadar eleştirmek için eleştirmedik yanlış olanı söyledik. Ereğli menfaatleri doğrultusunda ne yapılacaksa elimizi taşın altına koymaya hazırız. Bunun bazı örnekleri de vardır, milletvekilinin girişiminin ardından liman tahsisi olsun yeni Atatürk Kültür Merkezi olsun. Belediye Başkanına da yardımlarından ötürü teşekkür ediyoruz. İktidar olarak köstek olmak noktasında asla değiliz, Ereğli'nin hayrına menfaatine ne varsa desteğe hazırız. Burada birlik ve beraberlik konusunda sadece iktidar partisinden beklenmemeli tüm sivil toplum örgütleri STK'lar odalar, dernekler, vakıflar bizim yaptığımızı yapmalı birlik ve beraberlik adına ne gerekiyorsa yapılmalı. Örnekler vardır ama çoğaltılmalıdır. Üniversite konusunda herkes bir araya geldi bu sadece bunun ile kalmamalı. Biz aynı yerde yaşıyoruz aynı havayı soluyoruz sözleri ile konuştu.