Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Ereğli ve Zonguldak'ta ciddi bir krizin yaşandığını Ereğli'nin bu krizi sessiz atlatırken Zonguldak'ın Mart ve Nisan ayında etkisini gösterecek krizi sessiz atlatamayacağını belirterek yetkilileri uyardı.

Ayan, Ereğli'de gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak'ın artık teveccühünü kazanmıştır. Bizler kongrede göreve geldiğimizde Zonguldak halkının alternatifsiz kalmayacağını söylemiştik. Sağ olsun halkımız bize teveccüh göstermiştir.

"CHP'Lİ BELEDİYECİLİĞİ GÖRÜYORUZ"

MHP Zonguldak'ın bütün kademelerinde alternatif olmuştur. Ülkemizi yöneten AKP yönetimi gerek Zonguldak'ta gerek Ereğli'de hiçbir şey veremediğini yerelde Zonguldak ve Ereğli'de CHP'li belediyeciliğini görüyoruz ve burada da hizmetlerin artık aksadığını görüyoruz. Halkımıza istediğimiz söylemek istediğimiz mesaj şudur halkımız artık alternatifsiz değildir. Halkımız bize bu konuda teveccüh göstereceğine inanıyoruz ve bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir.

"ÇOK CİDDİ BİR KRİZ YAŞANMAKTA"

Hem Ereğli'de hem Zonguldak'ta ciddi bir kriz yaşanmaktadır. Ereğli bu krize gireli 1 yıl gibi olmuştur ama Ereğli krizini sessiz atlatmaktadır. Önümüzdeki aylar içerisinde de Zonguldak'ı uyarmak istiyoruz ciddi bir kriz bekleniyor. Gerek rödevanslarda gerek kurumlarda gerekse diğer taşeronda çalışan işçilerimiz olsun, bine yakın insanın işsiz kaldığını biliyoruz. Mart ve Nisan ayında bu krizin daha da derinleşeceğini görüyoruz. Sesleniyoruz artık bu işi bir çare bulun, Zonguldak bu krizi bu kadar sessiz atlatamaz bizler bu noktada MHP olarak yapıcı muhalefetimize devam edeceğiz dedi.