Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Pilav Günü renkli görüntülerle kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

Kdz.Ereğli Lisesi Mezunları Derneği 13. kuruluş yıldönümünü kutladı. Geleneksel Pilav Günü’nde Ereğli Lisesi bahçesinde bir araya gelen mezunlar etli pilav, ayran ve dondurma eşliğinde dostluklarını pekiştirdi.

Pilav Şenliğine Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Koçak, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ereğli TSO Meclis Başkanı Zeki Us  ve TSO Meclis Üyesi Muhammet Likoğlu’nun yanı sıra Ereğli Lisesi Eski Mezunları katıldı.

Kdz. Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Cüneyt Şahinöz, 13. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu dile getirerek, Pilav Günü’ne katılanlara teşekkür etti.

Şahinöz açıklamasında şunları ifade etti:

 

“Kdz. Ereğli Lisesi Derneği Mezunlarının Geleneksel pilav gününün 13.sü bizlerle bir arada olmayı seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum bugün burada olmayı planladığı halde gerçekten olağanüstü mazeretleri olduğuna emin olduğum katılamayan mezun arkadaşlarımızın yüreklerinin aramızda olduğuna inanıyor. Kdz. Ereğli Lisesi’nin 46 yıllık onurlu geçmişinin her aşamasında var olan ve uzak yolculuklara çıkmış öğretmen ve arkadaşlarımızın ruhlarının da bizimle birlikte olduğunu hissediyorum. Ereğli Lisesi 1965 yılında öğretime başlamış ilk mezunlarını 1968 yılında vermiş ve önümüzdeki günlerde 43. dönem mezunlarını vererek küçük bir fidan olarak başladığı yolculuğuna ulu bir çınar olarak devam edecektir. Ereğli Liseli olmak onur ve ayrıcalıktır. Lütfen bunu klişe bir ifade olarak algılamayınız. Ereğli Liseli olmak bu okulda okumak, bu okulda öğretmenlik yapmak bu okulda hizmetli olmak bu okulun yücelmesi ve yükselmesi için çalışmak bu okulun okul aile birliğinde görevli olmak bu okulun mezunlar derneğinde bulunmak her şeyden önce ciddi bir iştir. Kdz.Ereğli Lisesi Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri olarak bu ayrıcalığı ve onurun farkında olarak okulumuz ve derneğimiz adına elimizden gelenin en iyisini yapmaya sizlerin de desteğiyle birlikte söz veriyoruz.”

 

Müzik Öğretmeni Neslihan Evşen ile mezunlar hep birlikte ‘Ereğli Lisesi’ adlı şarkıyı söylediler.

 

Ereğli Lisesi Mezunları kendi aralarında voleybol müsabakalarında galip gelen takıma ödülünü İlçe Kaymakamı İbrahim Çay takdim etti. Çay, “Bu tür etkinliklerde bir arada olmak çok güzel düzenleyenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Türkiye Kız Futbol üçüncüsü takımı da unutmayan Ereğli Lisesi Mezunları Derneği tarafından ödül verildi.

Ayrıca okula hizmetlerinden dolayı emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Selim Sırrı Koçoğlu ile okul mezunlarından Milli Voleybolcu Filiz Bayram’a da plaketler verildi.

 

Pilav Günü renkli görüntülerle son buldu.