Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve Kdz. Ereğli ve Alaplı Enerjisa Operasyon Yöneticisi Hüseyin Zabu ile birlikte bir süre önce ses tellerinden bir operasyon geçiren Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Kdz. Ereğli ile Alaplı'nın etle tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğunu belirterek Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'a önce geçirdiği operasyondan dolayı geçmiş olsun demek sonrada, düzenleyecekleri geniş çaplı toplantı için fikir alışverişinde bulunmak için ziyaret ettiklerini söyledi.
Alaplı Muhtarlar Deneği Başkanı Ahmet Uysal, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve Kdz. Ereğli ve Alaplı Enerjisa Operasyon Yöneticisi Hüseyin Zabu'nun ziyaretlerinden memnunluk duyduğunu söyledi. Başol'un Kdz. Ereğli ile Alaplı'nın etle tırnak gibi bir bütün düşüncesine sonuna kadar katıldığını belirten Uysal, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanıma ve Enerjisa operasyon yöneticimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Fikir alış verişinde bulunduk. Önümüzdeki hafta içinde bölgesel sorunlarımızın çözümü için bir araya geleceğiz. Eskiden olduğu gibi bundan sonrada Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanımız Şakir Başol ile birlikte hareket edeceğiz dedi.