Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Türk Hava Kurumu (THK) Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu'nu ziyaret etti. 
Ziyarette konuşan Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ı THK  Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu'na nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, THK Ereğli Şube Başkanlığı'nın Ereğli, Alaplı ilçeleri ve bölgede havacılığın yanı sıra Sosyal ve Kültürel konularda yapmış oldukları aktif faaliyetler ve katkılardan bu konulardaki duyarlılıklarından dolayı Şube Başkanı Muhammet Likoğlu´na ve Yönetim kuruluna teşekkür etti. Bundan böyle de katkılarının devamını isteyerek çalışmalarında başarılar diledi.
THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç ´a teşekkür etti. Likoğlu, THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı ve aynı zamanda da Alaplı ilçesinin de Şube Başkanı olarak havacılığın yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşu olarak Ereğli´nin Alaplı'nın ve bölgenin her türlü sosyal kültürel ve ekonomik sorunlarına sorumluluk anlayışı içinde her zaman ellerinden geldiğince katkı yapmaya çalışacaklarını belirtti.
Likoğlu Kaymakam Yıldıray Malğaç'a havacılığın yanı sıra Kdz Ereğli ve Alaplı ilçelerinin sosyal ekonomik olarak gelinen noktayı yaşanan sıkıntıları ve çözüm önerileri hakkında bilgiler sundu. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Likoğlu Kaymakam Malğaç'a Şahsı ve Kdz Ereğli THK Şubesi Yönetim Kurulu adına teşekkür etti.