Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ile Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu, Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş'a nezaket ziyaretinde bulundular.
Sendikaya, Karadeniz Ereğli İş Merkezi'nde satın aldıkları 'hizmet binası'nın hayırlı olması dileklerini sunmak için ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İlhan Yazıcıoğlu; Türk Metal Sendikası'nın işçi sınıfının önemli bir temsilcisi olduğunu söyledi.
Sendikanın kendi mülkünde hizmet vermesinden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Yazıcıoğlu, Bölgemizde her platformda ERDEMİR işçisini en iyi şekilde temsil eden Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi'nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bir süre önce satın aldıkları hizmet binalarının başta Şube Yönetimi olmak üzere tüm üyelerine hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz dedi.
Ereğli'nin yeniden bir kriz ortamına girdiğini vurgulayan Yazıcıoğlu, bu konuda tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri ve işadamlarının üzerlerine düşen görevi ciddi bir sorumluluk anlayışı çerçevesinde yerine getirmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.
Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi Mali Sekreteri Sedat Taşdelen'in de hazır bulunduğu ziyarette, Yazıcıoğlu kardeşlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ise Sendika olarak İlçe menfaatine olacak her konuda üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Genel Merkezlerinin Ereğli'ye büyük önem verdiğini, bunu da Gülüç beldesinde yaptırdıkları Büyük Anadolu Ereğli Otel ile taçlandırdıklarını belirten Odabaş, Genel Merkezimiz, üyelerimiz ve İlçe halkının da büyük bir desteği ile yaptırdığımız tesisin Ereğli'ye ayrı bir güzellik kattığını düşünüyoruz. Büyük Ereğli Anadolu Otel ile ilgili olumsuz yorumlarda bulunulmasını da doğal karşılıyoruz.
Bizim isteğimiz, Ereğli halkının bu tesise sahip çıkmasıdır. Bugün bu tesiste aynı anda düğün, nişan veya kına gibi 3 organizasyon yapılabilmektedir. Bunun yanında, Genel Merkezimizin de desteğiyle; Şube olarak İlçemizde eğitimden sağlığa ve sosyal yardımlaşmaya kadar her türlü faaliyetin içerisinde yer almaya çalışıyoruz. Bizim en büyük eksikliğimiz tüm bu çalışmalarımızı basın-yayın kuruluşları aracılığıyla kamuoyu ile paylaşmamamız olsa da, biz yine de çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz dedi.