Beko Türkiye Erkekler Basketbol Ligin'de son iki sezonun asist kralı, Türk Milli Takımının önemli isimlerinden 28 yaşındaki İstanbul doğumlu Boşnak göçmeni bir ailenin çocuğu olan Hakan Köseoğlu basketbol sevdasını anlattı. Kdz.Ereğli'de bulunmaktan ve Erdemirspor'da forma giymekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Köseoğlu taraftara da çağrıda bulundu.


BASKETBOL MERAKINIZ

Abim Darüşşafaka'nın alt yapısında oynuyordu. Bende abimin desteği ve çevre faktörü ile kendimi Darüşşafaka'nın alt yapısında buldum ve basketbol hayatına bu şekilde bir girişte bulundum.

ÖĞRENİM DURUMUNUZ

Öğrenim durumumdan kısaca söz edecek olursak Marmara Üniversitesi Beden Eğitim'i Bölüm'ü öğrenciliğinde bulundum.

VAKİTLERİNİZİ NASIL DEĞERLENDİRİYORSUNUZ?

Genel olarak antremanların çift olmasından dolayı geriye kalan vaktimi dinlenerek, dışarıda Cafe ve çay keyfi yaparak geçiririm.

VAZGEÇİLMEZLERİNİZ

En sevdiğim durum ailem ile birlikte olmak ve köpeğim Teo ile birlikte vakit geçirmek.

OYNADIĞINIZ TAKIMLAR
VE SİZDE KALAN İZLERİ

Basketbola Darüşşafaka'da başladım ve Darüşşafaka benim ilk gözağrım, Karşıyaka 2. takımım orada en iyi performanslarmı sergiledim, Tuborg Pilsener basketbol hayatımın en mutlu ve en güzel yıllarını geçirdiğim kulüpdür. Tofaş'da bulunduğum sezon benim için biraz hayal kırıklığı oldu. Antalya Kepez'de ise güzel ve huzurlu bir sezon geçirdim. Kdz Ereğli Erdemirspor ise farklı bir atmosfer ilk defa bir ilçe takımında oynamam profosonel ve hedefi yüksek olan bir kulüpte olmamı sağladı.

BASKETBOLDAKİ BAŞARILAR

Kişisel başarım Beko Basketbol Ligin'de son iki sezondur ligi asist lideri olarak bitirmem, takımsal başarım ise 2002'de 12 Dev Adam'ın kadrosunda bulunmam.


STORTİF HEDEFLERİNİZ
Benim için hedefler hiçbir zaman bitmez. Bu soruya yanıtım ise evettir. Genel olarak baktığımızda bireysel hedeflerime ulaştığımı düşünüyorum.

OYNAMAK İSTEDİĞİNİZ OYUNCULAR

Özellikle aynı takımda oynamak istediğim biri yok. Fakat atletik yapıda sıçrayan bir uzunla aynı takımda oynamak istediğimi söyleyebilirim.


EKSİK GÖRDÜĞÜNÜZ
VE BEĞENDİNİZ ÖZELLİKLER

Kendimi eksik ve olumsuz gördüğüm yanım çabuk sinirlenen biri olmam ki bunu da kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Beğendiğim ve benim için avantaj olduğunu düşündüğüm yapım ise soğukkanlı olmam.

GENÇ BASKETBOLCULARA
ÖĞÜTÜNÜZ NEDİR?

Basketbola ilk olarak disiplinli ve ciddiyet ile yapmalarını, basketbola saygı duymalarını ayrıca çok çalışmalarını söylemek isterim.

BASKETBOL HARİCİ
NELER YAPIYORSUNUZ?

Basketbolu bir kenara koymam diye birşey söz konusu olamaz. Çünkü sürekli iç içeyiz sezon bitiminde yeni bir takım ile anlaşana kadar. Yeni sezonda takımım belli olana kadar güneş, kum ve deniz ile vakit geçiririm bunun yanında kondisyon çalışmalarımı da eksik tutmam basketbol demiş olduğum gibi sürekli benimle birliktedir. Gezmeyi, eğlenmeyi severim.

TARAFTARA MESAJINIZ

Hedefimiz üst sıralara çıkmak taraftarımız bizi her zaman desteklesin.