AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Kdz.Ereğli'nin menfaati ve geleceği doğrultusunda her türlü birlik ve beraberliğe hazır olduklarını söyledi. Öztürk, Kdz.Ereğli'de 340 tane sivil toplum örgütü var ama bunun  öncülüğünü yapan az. Burada büyük çok, bu büyüklerin ortak akılla Ereğli adına bir araya gelmesi gerekir. Ereğli adına ne yapılacaksa biz varız. Son dönemlerde de uzlaşı kültürünü de fazlasıyla görüyoruz dedi.

AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası ziyaretinde gazeteniz Önder'in muhabirinin, Bu ziyarette de birlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini vurguluyorsunuz, Kdz. Ereğli'de birlik ve beraberliğin yeniden sağlanması için ne yapılabilir? Siz bu noktada neredesiniz? Kurum, kuruluş, siyasi partiler, meslek odalarının bir araya gelmesine kim öncülük edebilir? sorusuna, Biz Ereğli için her şeye varız dedi. Öztürk konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Hepimiz Kdz.Ereğli'de yaşıyoruz, Ereğli'nin menfaatine, Ereğli'nin çıkarına, Ereğli'nin geleceğini şekillendirecek bir noktada ne varsa şahsım ve AK Parti adı ailesi adına her şeye varız. Ereğli'nin menfaatlerini, bu toparlamayı sağlayacak önder noktasında kim var derseniz, az önce de söylemiştik burada büyük çok, bu büyüklerin ortak bir akılla Ereğli adına bir araya gelmesi gerekir. 340 tane sivil toplum örgütü var ama bunun başını çeken çok az. Bu konuda başın çekilmesi gerekir. İlçe Başkanı olarak şahsım adına yapılacak ne varsa her şeye varız. Burada hiçbir siyasi kaygı, başka türlü bir şey düşünemeyiz. Yeter ki Ereğli kazansın, ben Ereğli'yi çok seviyorum, çocukluğumdan beri de buradayım. Burası için ne yapılacaksa ben varım.

İSİM İSTİŞARELERLE ÇIKAR
İsimler istişare sonunda çıkar, birini işaret ettiğinde veya biri ben varım dediğinde yanlış bir algılamaya da gidiyor. Uzlaşma kültürü ki son dönemlerde bunu fazlasıyla da görüyoruz. İnşallah o noktada da iyi noktadayız. Gelecek noktasında umutluyuz, güzel olacak. Bu noktadaki kişiler birbirleri ile diyalog kurmaya başladı, birbirine sırt çevirmiyor, birbirleri ile olumsuz şeyler söylemiyor, daha güzel şeyler söyleniyor. Bazı şeylerin tabiî ki zamana ihtiyacı var, yarın hemen toplanalım karar alalım Ankara'ya gidelim ile olmuyor. Ereğli'nin bu noktada geleceği aydınlık.