Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, OSB müteşebbis heyet toplantısı için Ereğli'ye geldi. Vali Ayyıldız, ''Gerçekleştirdiğimiz toplantıda Ereğli ve genel hatlarıyla Zonguldak'ın kalkınmasına yardımcı olmak istiyoruz.'' dedi.

Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) müteşebbis heyet toplantısı için geldiği Ereğli'de Kaymakam İbrahim Çay ve heyet yetkililerince karşılandı. Kaymakamlık toplantı salonuna geçen Vali Ayyıldız, toplantı öncesi gazetecilere yaptığı konuşmada, oluşturulan heyetin neler yapabileceğini konuşacaklarını söyledi. Ayyıldız, ''Gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Ereğli ve genel hatlarıyla Zonguldak'ın kalkınmasına yardımcı olmak istiyoruz. Bunun için oluşturulan heyette, neler yapılabileceği, 'Ereğli ve Zonguldak'ı bugünden yarına nasıl taşıyabiliriz'in kaygısını duyan arkadaşlar var. Onun için bu toplantıları yapıyoruz. Elimizden gelen tüm gücü, gayreti Zonguldak için ortaya koymaya çalışıyoruz. Bu anlamda Ereğli ve Zonguldak'tan gelen arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Toplantı bölgemize hayırlı olsun.'' dedi.
Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ın da hazır bulunduğu ve heyet üyelerinin kendilerini tanıttığı toplantı basına kapalı devam etti.