Kozlu Belediye Başkanlığına ait 153 Hasta Takip Merkezi başlattığı giyim ve eşya yardımı kampanyasına halktan destek istendi.
 Kozlu'da tespit ettikleri ihtiyaç ve yardıma muhtaç ailelere giyim ve eşya yardımı kampanyası konusunda bilgiler veren Kozlu belediyesi 153 Hasta Takip Birimi yetkilileri, "Kampanya kapsamında ihtiyaç fazlası ürünlerinizi bize getirerek, teslim edebilirsiniz. Bizler ise Kozlu Belediyesi 153 Hasta Takip Birimi sorumluları ürünleri alarak ihtiyaç sahibi kişilere sizlerin adına ulaştıracağız. Bu konuda bizlere destek veren Kozlu Belediyesi Başkanı Ali Bektaş'a ve yetkililerine ihtiyaç sahipleri adına teşekkür ediyoruz" dediler. Konu ile ilgili bir açıklama yapan ,153 Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, "İhtiyaç fazlası eşyalarınızı çöpe atmak yerine bizlere ulaştırın. Biz de ortaya çıkan havuzdan tekrar ihtiyaç sahibi ailelerimize dağıtalım. Ben inanıyorum ki, bu gibi kampanyalar kimsesizlerin kimsesi oluyor.
Gelin hep birlikte ulaşabildiğimiz kadar ailemizi sevindirelim. Bize destek olun. Hep birlikte mücadele edelim şeklinde konuştu.