CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma’da esnafları gezerek CHP’nin esnaflar için neler yapacağını anlattı.
CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Nihat Kantarcı caddesindeki esnafları gezdi. Esnafların yoğun sevgi ve desteğinden ötürü hayli mutlu olan Köktürk; “Tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bu sevgi ve desteğe layık olacağız.” dedi.
Köktürk, CHP’nin seçim bildirgesinde; “Esnafa verilen kredileri 5 kat artıracagı, Esnafa bir yıl boyunca ödediği vergi ve sigorta primi tutarında % 0 faizli kredi vereceği, Kefalet Kooperatifleri’nin kredi miktarını artıracağı, esnafa Halkbank’la düşük faizli kredi vereceği,
Bağ-Kur’a borcu olan esnafı da sağlık hizmetlerinden yararlandıracağı, esnafın gelir vergisi oranını 5 puan azaltacağı, esnafın giderlerinin vergiden düşülebilmesini sağlayacağı, teşvikleri gücü olana değil, ihtiyacı olana vereceğinin yer aldığını saöyledi.
Gezi sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Köktürk; “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi ülkemizdeki özgürlük ve demokrasiye inanan yurttaşların bir araya geldiği tek odak noktası durumdadır. Köklü geçmişine sarılarak ancak beraberinde sürekli kendisini yenileyen CHP, yeni projelerle ve halkımızın dertlerine çözümler bularak yeniden halkın umudu haline gelmiştir.”dedi.