Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi tarafından yaşlıların ev özlemini gidermek amacıyla başlatılan Evi koklama projesi uygulamasının sürdüğü belirtildi.


Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdürü Zeynep Yüksel Ünal, huzurevinde ikamet eden yaşlıların ev özlemini gidermek ve yeni yüzlerle tanışıp toplumla bir arada olmanın heyecanını yaşatmak amacıyla başlattıkları Evi koklama projesi uygulamasını sürdüğünü belirtti.
Proje kapsamında Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Tenzile Dibek'in evine konuk olduklarını belirten Ünal, Huzurevi olarak yaşlılarımızın ev özlemini gidermek ve yeni yüzlerle tanışıp toplumla bir arada olmanın heyecanını yaşatmak amacıyla başlattığımız "Evi Koklama" projesi uygulamamız sürüyor. Proje kapsamında Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Tenzile Dibek'in evine konuk olduk. Diğer Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyelerinin de bulunduğu misafirlikte çok güzel anlar yaşanıp sohbetler edildi. Yaşlılarımız dolu dolu bir gün geçirmenin keyfini yaşadı. Bu anlamda huzurevi olarak Zonguldak Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Tenzile Dibek ve diğer üyelerimize çok teşekkür ediyoruz dedi