Seçkin Organizasyon'un bu akşam saat 20.00'de Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneleneceğini duyurduğu Can Gürzap ve Nurseli İdiz'in başrollerini paylaştığı "Evliliğe Gelinceee!" adlı oyun, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.Seçkin Organizasyon sahibi Seçkin Arslan, İstanbul başta olmak üzere Zonguldak'ı da etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle oyunun 1 Şubat 2010 Pazartesi gününe ertelendiğini belirterek, "Oyunumuz yoğun kar yağışı nedeniyle bir hafta ertelendi. Tiyatroseverlerin aldığı biletler geçerli. 1 Şubat 2010 Pazartesi akşamı saat 20.00'de oyunumuz AKM'de tiyatroseverlerle buluşacak" dedi.
"Evliliğe Gelinceee!" adlı oyun, evlilik kurumunun sorunlarının işlendiği, hem erkeğin hem de kadının gözünden objektif bir duruş sergileyen çok katmanlı bir komedi.  Oyunda, Paul erkeklere, Content da kadınlara ilişkiler üzerine konferans veren iki akademisyendir. Mutlu ve huzurlu bir evlilikleri vardır. Dostları, Nobel ödüllü bir yazar olan Nils Sveg ve kızı Katrin'i evlerinde konuk etmeye hazırlanmaktadırlar, ancak Katrin ziyarete yalnız gelir.
15 sene önce bıraktıkları saçları örgülü sıska kız çocuğu, karşılarına İsveçli bir güzellik ilahesi olarak çıkar... Katrin'in eve gelişiyle yoğun bir tek eşlilik hesaplaşması başlar.