Şoförler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın Çaycuma'ya geldi!

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, köprü faciasında yeğenini ve babasını kaybeden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile aynı kazada ölen minibüs sürücüsü İsmail Örenbaş'ın ailesini ziyaret etti.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, köprü faciasında yeğenini ve babasını kaybeden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen makamında ziyaret ederek, baş sağlığı diledi. Apaydın, Çaycuma Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar ve yönetim kurulunun da eşlik ettiği ziyarette konuşan Apaydın, Bu köprü faciası Çaycuma'yı olduğu gibi tüm Türkiye'yi de üzmüştür. Bu anlamda Çaycumalı vatandaşların ve sizlerin başı sağ olsun dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Başkan Gülşen ise, Bu beklemediğimiz bir faciaydı.
Burada benim babam ve yeğenimde var. 8 vatandaşımızın cansız bedenlerine ulaşarak defnettik. Geriye 7 vatandaşımız daha kaldı. Çalışmalarımız sürüyor. Umarım en kısa zamanda buluruz ve toprağa defnederiz. Acımız büyük Allah böyle acıları bir daha yaşatmasın dedi.
Apaydın, daha sonra köprü faciasında hayatını kaybeden, İsmail Örenbaş'ın Yolgeçen Köyü Başören Mahallesindeki evine giderek, ailesini ziyaret etti. Başsağlığı dileyen Apaydın, Bu Cenabı Allah'ın bir takdiridir.
Bu acınızı belki hafifletmeyecek ama, sizlere ufak bir çek getirdik onu size takdim edeceğiz. İsmail Örenbaş, Çaycuma Şoförler ve Otomobilciler odasına kayıtlı bir üyemiz. Allah rahmet eylesin. Dara düşerseniz gücümüz nispetinde yardım etmeye çalışacağız dedi.
Başkan Apaydın, yardım çekini İsmail Örenbaş'ın oğlu Mustafa Örenbaş'a teslim etti.