Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Musa Şekerci, TTK’ya yaptıkları ziyarette, bu yıl TTK’da ilk defa yetkili olduklarını ve farklarını göstereceklerini belirtti.

Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Şube Başkanı Musa Şekerci, beraberindeki heyetle birlikte TTK Genel Müdürü Burhan İnan, Genel Müdür Yardımcıları Mustafa Şimşek ve Mahmut Özçelik ile Sosyal ve İdari İşler Daire Başkanı Mustafa Kar’ı ziyaret etti.

Başkan Şekerci, TTK Genel Müdürü Burhan İnan’a yaptıkları ziyarette, kazanılan yetki sonrasında TTK bünyesinde çalışan memurların sorun ve taleplerinin takipçisi olacaklarını belirtti.

Bugüne kadar yetkili sendikaların, kurum çalışanlarının sorunlarına dile getirip çare aramadığını belirten Şekerci, “Hazırladığımız anket formu ile memurların taleplerini alıp, ön bir değerlendirme yapacağız. Bu değerlendirme doğrultusunda ortak talepleri belirleyip kurum idari kurullarında bu dile getirerek, takipçisi olacağız” dedi.

Aldıkları yetkiden dolayı Enerji Bir-Sen heyetine başarılar dileyen TTK Genel Müdürü Burhan İnan da, mevzuatlar çerçevesinde tüm talepleri görüşmeye hazır olduklarını belirtti.

Enerji Bir-Sen heyeti, sırasıyla Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Özçelik ve Mustafa Şimşek ile İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mustafa Kar’ı da ziyaret etti.