AKP Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan beraberinde Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Muharrem Erdem, İl Genel Meclis Üyeleri Nail Eski, Osman Arslan, AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Ereğlililer Derneği Başkanı Hasan Yılmaz ile Gökçeler ve Kandilli'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak'ı makamında ziyaret eden Candan, beldenin sorunlarını dinledi ve çözümü konusunda neler yapılabileceğini değerlendirdi.

EREĞLİLİ GENEL MÜDÜR EREĞLİ'YE GELECEK

Candan burada yaptığı konuşmasında, "Kandilli ve Gökçeler'in terkedilmiş bir imajı var. Belli projelerimiz var önümüzdeki Mayıs ayında Ereğlili olan bir Genel Müdürümüz var onu davet edeceğiz sosyal güvenlik ile ilgili huzurevleri ile ilgili burada ne yapabiliriz, devletin bir yatırımı olabilir mi değerlendirme yapacağız. Bu arada Enerji Bakanlığı ile ilgili de ikinci kuyu için girişimler oldu. Oluru çıktı, çalışmalar devam ediyor. İnşallah bir hareket olacak. Biz ödevlerimize çalışıyoruz. Şunu yapmak istemiyoruz tipik politikacılar gibi seçimden seçime gelelim oy isteyelim böyle bir beklentimiz yok. Benim bu bölgeye faydam olabilirse ne mutlu bana, gerisi de önemli değil" dedi.

Gökçeler Beldesi'nde bir süre önce heyelan yaşanan ve evi oturulamaz duruma gelen Ergün İslam'a ait evinde incelemelerde bulunan Candan daha sonra HEMA Kandilli Kömür İşletmelerine ziyarette bulundu. HEMA Yöneticileri, işçileri ile de görüşen Candan daha sonra Yalı köylerine gitti.