Kdz.Ereğli'de AKP'nin önceki dönem Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Demirbaş ve Osmanlı Köyü Muhtarı Hakkı Erdoğan, Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği'ni ziyaret etti.

"DESTEĞİMİZ SÜRECEK"

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, “Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan ile uzun zamandır görüşememiştik. Bu süre zarfında yaptığı çalışmaları zaten basından takip ediyoruz. Gerçekleştirdiği faaliyetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, aynı çalışmaların devamını diliyoruz. Çalışmalarında, yaptığı evlerde maddi, manevi desteklerde bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz. Her zaman onun yanındayız. Aynı zamanda Milletvekili Fazlı Erdoğan'ın da yanındayız” dedi.

"ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR"

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca da, AK Parti İl Teşkilatı olarak Verem Savaş Derneği'nin her zaman arkasında destek olmaya hazır olduklarını vurguladı. Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan da, önceki dönem Belediye Başkanı Murat Sesli, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Demirbaş ve Osmanlı Köyü Muhtarı Hakkı Erdoğan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derneğin gönüllü bir kuruluş olduğunu ve yıllardır Ereğli, Alaplı ve Zonguldak bölgesinde sağlık taramalarının yanı sıra hayırseverlerin destekleriyle birçok kişiye maddi, manevi yardımların yapıldığını ifade eden Hasan Erdoğan, “Gönüllü bir kuruluş olarak sağlık taramalarımızın yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere gıda, yakacak ve maddi yardımlarda bulunuyoruz. Son üç yıldır da köylerde evi yanan ailelere yeni ev yapıyoruz. Bizi hizmet çalışmalarımızda yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen başta Fazlı Erdoğan ve Murat Sesli olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” diye konuştu.