Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde; bölücü terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen askerler ve aynı saldırıda yaralanan güvenlik görevlileri için terörü lanetledi.
Posbıyık açıklamasında, Vatan toprağını parçalamak, milletimizin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen şer güçler, son olarak da Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki saldırı ile çirkin yüzlerini göstermişlerdir. Hain saldırıda ne yazık ki 10 evladını daha şehit veren milletimiz, derin bir acıya gömülmüştür.
Terör belasının ortadan kaldırılması yönünde, üzerlerinde görev ve sorumluluk atıl olanların, artık hiç zaman kaybetmeden ve tam manasıyla etkili çözümler getirme, anaların gözyaşları ve babaların feryatlarını dindirme zamanı gelmiştir.
Türk Milleti'nin sabrı kalmamıştır.  Bu acı olayda hayatını kaybeden gencecik evlatlarımızın ardından kuru sözlerle taziye sunmak ve ağıtlar yakmak artık kafi gelmemektedir. Yüreğimiz kanadıkça kanamakta ve ruhumuzu derin acılar sarmaktadır.
Şırnak'ta şehit düşen ve kanlarıyla vatan toprağını sulayan evlatlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ederken, yaralanan güvenlik görevlilerimize de acil şifalar diliyor; hain terörü, ona çanak tutanları ve insan kanından nemalanmak isteyen bütün odakları nefretle kınıyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun dedi.