AKP Zonguldak Milletvekili adayı Hüseyin Yılmaz, Alaplı Hacıhasan Köyünde vatandaşlara hitap etti.

AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Yılmaz, Alaplı İlçe Teşkilatı ile birlikte Hacıhasan ve Küçükkaymaz Köylerinde ziyaretler gerçekleştirdi. Hacıhasan köyünde halka hitap eden Yılmaz, Filyos projesi ve Alaplı OSB projesi istisnam potansiyeli yaratacak büyük projelerdir. Bu projeler bitirildiğinde bölgemize pek çok yatırımcılar gelecektir” dedi.
Türkiye bu rotada devam ettiği zaman 2023 Türkiye’si hedefini tutacağını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi;
“Zonguldak’ta çok büyük projeler var. Filyos projesi Alaplı’da OSB projesi gibi bunları saten duyuorsunuz. Bunlar sadece kendileri büyük oranda istisnam potansiyeli yaratacak. Fakat bunlar bitirildiğinde pek çok yatırımcıyı da çekecek. Alt yapıların arz ettiği imkânlarla bölgenin ekonomik potansiyelini değerlendirmek isteyen yatırımcılar değişik sektörlerde işletmeleri fabrikaları Zonguldak Ereğli Alaplı’ya getireceklerdir. O anlamda kendimize güvenimizin tam olması lazım bu günlerde, çünkü birincisi 2 seçimdir doğru kararlar vermişiz. Türkiye’yi doğru rotaya oturtmuşuz. Bu rotada devam etmek lazım. İnşallah 2023 Türkiye’sini tutturabilmemiz lazım.
2023 Türkiye’si için ön görülen göstergeler rakamlar aslında biraz muhafazakâr biraz mütevazı olarak ortaya konmuş rakamlardır. Bu bile Türkiye dünyanın onuncu büyük ekonomisi yapmaya yetecektir. Dünyanın onuncu büyük ekonomisi olduğumuz zaman şu an her birimiz şu an olduğumuzdan çok daha müreffeh çok daha zengin ve huzurlu insanlar olacağız.
Gelecekten dolayı endişelerimiz biraz daha azalmış hale geleceğiz. Bir siyasi iradenin yapabileceği en büyük başarılardan biri budur. 2023 Türkiye’nin kutlu olsun”
Yılmaz, ve beraberindekiler daha sonra Küçük Kaymak Köyünde asker eğlencesine katıldı. Asker adaylarıyla yakından ilgilenen Yılmaz, “Yeryüzünde askerini askere bayram havasında gönderen başka hiçbir millet yoktur. Dönüşünüz gidişini gibi şölen havasında olsun. Hayırlı teskereler diliyorum” dedi.