Zonguldak Belediyesi’ne ait Kapuz Plajı, sezon açılışını yaptı. Yağmurlu ve serin giden havalar nedeniyle Kapuz Plajı, ancak Pazar günü havaların ısınmasıyla halkın akınına uğradı. Kapuz Plajı Amiri Hayri Topçuoğlu, sezonun 13 Haziran’da açıldığını, ancak bu sene plaja pek rağbet olmadığını, bunu da kötü giden hava şartlarına bağlı olduğunu ifade etti. Topçuoğlu, bu sene plajda yenilikler yapıldığını, gece de denize girilebileceğini belirterek, şu bilgileri verdi:
“KADINLAR BUGÜNÜ DÖRT
GÖZLE BEKLİYOR”
“Plajımız bu sene tertemiz, yeni kabinler ve şemsiyeler aldık. Geçtiğimiz hafta sonu gün dönümü fırtınasında dalga çıkarak her şey yerle bir oldu. Biz de yeniden düzenlemeler yaptık. Arıtmamız çalışıyor. Bu sene yine giriş ücretleri değişmedi, giriş 1,5 TL, kabin 7,5 TL, kabin alana vatandaşa şezlong ve şemsiyesini de veriyoruz.
Yani şemsiye ve şezlong bedavaya gelmiş oluyor. Geçen sene 5 TL’ye şemsiye satılıyordu. Ama vatandaş 7,5 TL’ye hepsini alabiliyor, bu sene öyle bir kampanya yaptık. Şezlonglarımız yeterli değil, yenilerini alacağız. Plajımız açıldığından bu yana Pazar günü ilk defa kalabalık oldu. Yine her sene olduğu gibi Salı ve Perşembe günleri ‘Kadınlar Günü’ olacak. Kadınlar Günü, kadınlarımızın bayram günü oluyor, onlar da bu günü dört gözle bekliyorlar. Kadınlar Günümüzde canlı müzik olacak, yeni spor hocamız geldi. Step, aerobik ve dans dersleri olacak.”
“PLAJA PROJEKTÖRLER TAKILDI”
“Ayrıca gazinomuz güzelleşti, akşam saatlerinde de canlı müzik olacak. Yine Ramazan ayında vatandaşların iftar saatinden sonra denize girebilmeleri için plajda projektörler yapıldı.
Halkımız gece de denize girecek. Halk iftarını burada yapacak ve sonra denize girecek. Ben başkanıma böyle bir düşünceyle gittim ve o da bu fikrimi onayladı. Plajımız çok bakımlı Zonguldak halkını bekliyoruz.”