Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar, yedi emin deposunda tutulan araçlarla ilgili ilginç bir açıklamada bulundu. Bahar, araçların haczedilme sebebinin vatandaşların giderlerini gelirlerine göre ayarlayamamasından kaynaklandığını belirtti.
Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, yedi emin deposunda 330'a yakın aracın beklediğini ifade etti. Sadece yedi emin görevi yaparak hacizli araçları koruma altında tuttuklarını söyleyen Bahar, araçların haczedilme sebebinin ise vatandaşların bütçelerini iyi ayarlayamamasından kaynaklandığını ifade etti.
Haczi sona eren araçlardan yalnızca otopark ücreti aldıklarını dile getiren Bahar, şöyle dedi:
Bizim yediemin depomuzda 330'a yakın araç var. Bu araçlar bankalar olsun, resmi daireler olsun veya vatandaşların kendi arasında avukat aracılığı ile bağlanan araçlar. Biz sadece orada yedi emin deposu olarak görev yapıyoruz. Bu da Zonguldak'taki esnafımızın belki gerçek anlamda bir mağduriyet yaşayıp da işinin ters gitmesi manasında yaşayanlar da var ama genelde çoğu araçların, vatandaşların gelirlerine göre giderlerini ayarlayamamasından kaynaklanıyor. Bu konuda bizim yapacağımız fazla bir şey yok. Biz sadece araçları koruma altında tutuyoruz. Kurumlardan araçları ile ilgili sorunları çözenlerden sadece otopark ücretini alıp gönderiyoruz.