Zonguldak'ta, genelev bölgesinde bir evin satılığa çıkarılmasının ardından bir açıklama yapan Bakkallar Odası Başkanı Şükür Küçükali, genelevin odaya bağlı olduğunu söyledi. 
Zonguldak'ta, genelev bölgesinde bir evin satılığa çıkarılmasının ardından genelev bölgesinin şehir merkezinden taşınması gündeme geldi. Bölgedeki bir ev sahibinin 150 bin liralık borcu nedeniyle eve 175 bin TL'lik değer biçilerek açık artırma usulüyle satılacağı öğrenilmişti. Evin, Zonguldak 3. İcra Müdürlüğü'nde açık artırma ile satışa sunulacağı belirlenmişti. 
Bakkallar Odası Başkanı Şükür Küçükali de 5- 6 evin bulunduğu genelev bölgesinin Bakkallar Odası'na bağlı olduğunu ve ev sahiplerinin odaya bağlı üye olduğunu söyledi. Bölgede satışa çıkarılan bir evin neden satıldığını bilmediğini ifade eden Küçükali, "Genelev Bakkallar Odası'na bağlıdır. Neden satıldığından dolayı bir bilgim yok. Böyle yerlerin şehir merkezinde kalmaları şehir açısından hiç iyi değil. Şehir dışında olmaları gerekir. Bu gibi yerlerin şehir dışına çıkması taraftarıyım" dedi.  
Bazı vatandaşlar ise genelevin şehir dışına taşınması ile ilgili yetkililerin çalışmalara başlaması gerektiğini söyledi.