Zonguldak'ı Çatalağzı beldesinde Belediye Başkanı Mehmet Alim'in işçisi ile yaşadıkları olay hakkında açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, disiplin kurulunda konunun netleşeceğini ifade etti. 

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, yaptığı açıklamasında AK Partili Belediye Başkanı'nın yaşadığı olayı değerlendirerek şöyle dedi:

Çatalağzı Belediye Başkanımızla personeli arasındaki olay aslında 19 Mayıs akşamı meydana gelmiştir. O zaman bana bunun küçük bir tartışma olduğunu söylemişlerdi. Kamera kayıtlarından da bilgim yoktu. Sendika ile arasında olan bir husumetten dolayı meydana gelen kavga değildir. Benim almış olduğum bilgilerde, şahsın alkollü olduğu, belediye başkanıyla yapmış olduğu telefon görüşmesinde küçük düşürücü, hakaret edici ifadeler kullandığı ve belediye başkanının da o anda oradan geçerken kendisini görünce öfkesini tutamayıp ufak bir tartışma yaşadığı yönündedir. Benzin istasyonunda olması sebebiyle kameralarında çekmesi, sanki çok büyük bir kavga olmuş gibi algılandı. Ama biz bir belediye başkanının bu tip bir eylemin içersinde olmasını tasvip etmiyoruz. O yüzden ilgili kurullarımızla görüşeceğiz. Gereken de yapılacaktır. Disiplin Kurulu'nda bu konunun değerlendirilip değerlendirilmeyeceği yerel yönetimler başkanlığımızın alacağı bir karardır. Bu parti Disiplin Kurulu'nda da değerlendirilebilir.