Alaplı'da AKP'den Belediye Başkanlığını Demokrat Parti'ye kazandıran Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu'nun geçtiğimiz günlerde parti yönetimini eleştirerek partisinden istifa etmişti, Çimenoğlu hangi partiye geçeceğine dönük ise üstü kapalı mesajını verdi.

Demokrat Partiden istifa eden Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun hangi partiye geçeceği merakla beklenirken, Çimenoğlu, ”Gönlüm AK Partiden yana ama kesinleşmiş bir şey” dedi.
Alaplı önünün açılması ve ilçeye hizmet gelmesi anlamında ne gerekiyorsa her türlü fedakarlığa hazır olduğunu kaydeden Çimenoğlu, ”Şu anda arkadaşlarımla görüşme halindeyiz. Ama bu sürecin fazla sürmeyeceğini söyleyebilirim. Zaten istifa ettiğimde de yapmış olduğum açıklamamda ‘Bundan sonrada Alaplı için ne gerekiyorsa ve ilçenin önünün açılması için ne gerekiyorsa, ilçeye hizmet gelmesi anlamında ne gerekiyorsa her türlü görüşmeyi ve fedakarlığı da yapmaya sonuna kadar açığım’ demiştim. Gönlüm AK Partiden yana ama ortada kesinleşmiş bir şey yok” diye konuştu.