Kilimli Belde Belediyesi Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, gözaltına alındığına dair haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, sorumlular hakkında yasal işlem başlattıklarını söyledi.
Kilimli Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, Zonguldak Ulutan Barajı'nda düzenlenen Metropoliten Belediyeler Birliği'ndeki toplantı çıkışı gazetecilerin, Sizin gözaltında olduğunuzu duyduk şeklindeki sorusu üzerine açıklama yaptı.
Belediye Başkanı Özdemir, Dün gece internete düşen bir haberde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele polislerinin Kilimli Belediyesi'ne ihaleye fesat karıştırmaktan operasyon düzenlediği ve Kilimli Polis Merkezi'nde ifademin alındıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildiğime dair yalan bir haber yayınlanmıştır. Bu haberin yalan olduğu aşikârdır, çünkü bizim ne ihalemiz olmuş ne de polis gözaltına almıştır. Gördüğünüz gibi buradayım. Zaten bizim yaptığımız ihalelerin hepsi de emniyet kameraları tarafından açık olarak yapılır. Bu gazeteyi ben kınıyorum. Belediye Başkanı ve şahsım olarak avukatım aracılığıyla Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum dedi.