Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ve Gökçebey Kaymakamı Halit Benek, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ve Gökçebey Kaymakamı Halit Benek, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Ziyarette konuşan Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Kaymakamımız Yıldıray Malğaç'ın göreve yeni başlaması dolayısıyla Gökçebey Kaymakamı ile kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni Kaymakamımızın Alaplı'ya, Zonguldak'a hayırlı olmasını diliyor ve kendisine başarılar diliyorum dedi.
Gökçebey Kaymakamı Halit Benek ise, Hem meslektaşımız olan yeni Kaymakamımız Yıldıray Malğaç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah onu utandırmasın, kendisinin Alaplı'ya Zonguldak'ımıza ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah hep birlikte Zonguldak halkına güzel hizmetlere imza atarız diye konuştu.
Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç da, her iki ilçe Kaymakamının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Göreve başladığımızdan dolayı ilçemizdeki siyasiler, sivil toplum örgütlerinin ve esnaflarımızın ziyaretleri oldu. Bu ziyaretlerden dolayı memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay da geçtiğimiz günlerde bizi ziyaret etmişti. Şimdide Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman ve Gökçebey Kaymakamı Halit Benek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, ben kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi.