Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği Kdz.Ereğli Şubesi’nin 15. kuruluş yıldönümü kutlandı. Şube Başkanı Günay Sevim, her yıl burs başvurularının arttığını vurguladığı konuşmasında desteğini esirgemeyen Kdz.Ereğli halkına teşekkür etti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz.Ereğli Şubesi’nin 15. kuruluş yıldönümü etkinliği Damla Organizasyonda gerçekleştirilen yemekli eğlence ile kutlanırken derneğin Kdz.Ereğli’deki kurucularına teşekkür plaketi verildi. CHP’den Zonguldak Milletvekili aday adayı Yaşar Balcı, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi doktorlarından Recep Erdoğan başta olmak üzere yoğun ilgi gösterilen yemekte açılış konuşmasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Günay Sevim gerçekleştirdi.

BURS İÇİN YOĞUN TALEP VAR
Sevim konuşmasında, “Çağdaş Yaşam dostları ile birlikte olmaktan onur duyuyorum. Her yıl burs isteyen öğrenci sayımız katlanarak artmaktadır. Üzülerek belirteyim ki isteklerin çoğunu yanıtlayamıyoruz insanlarımızın umutlarını yıkılmış olarak geri çeviriyoruz. Ülke ekonomisinin içinde bulunduğu durumu öğrenmek isteyenler üniversitelerin kayıt dönemlerinde çağdaş yaşamı desteklerine uğrayarak gerçekleri görebilirler. Hepimizin çağdaş yaşamı dostluk ve dayanışma duyguları ile sürsün. 3 Yıldır devam etmiş olduğum başkanlığımı bu dönem bende tekrar yapılan bir kongre ile birlikte devredeceğim. Katkılarınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum. Bulunduğum 3 yıl içerisinde yapmış olduğum çalışmalarda gerek derneğimizin üyeleri gerekse burs veren tüm Kdz.Ereğli halkı bizlere çok destek verdiler, güzel işler başardık. Destek verenlere ve tüm üyelerimize saygılarımı sunuyorum” sözleri ile konuştu.

PLAKETLİ TEŞEKKÜR
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz.Ereğli Şubesi’nin kurucu üyeleri Güner Adıyaman, Sabiha Aygün, Sezer Kaplan, Meryem Güntağ, Cafer Altundaş, Neşe Caştaban ve Yönetim Kurulu Başkanı Günay Sevim’e günün anısına Günay Sevim, Fatma Karaiç, Ayşe Sönmez, Ülkü Özdemir, Hakime Tuncer ve İbrahim Gök tarafından plaket verildi.

HEM YEMEK
HEM EĞLENCE

Davetliler gecenin geç saatlerine kadar devam eden müzikli yemekte hem sohbet etme hem eğlenme fırsatı buldular. Konuklar organizasyonun mükemmelliğine de dikkati çekerek geceyi düzenleyen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kdz.Ereğli Şubesi Yöneticileri yanı sıra Damla Organizasyona teşekkür ettiler.