AKP Devrek İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Cantekin ve Çevre Mühendisi Selma Düzlü, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'i makamında ziyaret ettiler.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Çaydeğirmeni'nde belediye binası başta olmak üzere belediyecilik ve girişimcilere yön verme adına yapmış olduğunuz çalışmalar gerçekten çok güzel. Bu başarılı çalışmalarınız bizim de gurur kaynağımız oluyor. Çalışmalarınız aynı şekilde devamın ı temenni ediyoruz. Ekip arkadaşlarınızla birlikte bundan sonra yapacağınız güzel çalışmalarınızda sizlere şimdiden başarılar diliyoruz dedi.
Tatoğlu'nun bu güzel düşüncelerine teşekkür eden Başkan Satılmış Gebeş ise, Göreve geldiğim günden beri Çaydeğirmeni'nde güzel işler ve hizmetler yapmak ve kalıcı eserler bırakmak için çalışıyorum. Nüfusumuz 2 binlerden 6 binlere çıktı. Sanayi anlamında beldemiz büyük bir sıçrama kaydetti. Modern şehircilik ve kentsel dönüşüm adına TOKİ ile güzel çalışmalara imza attık. Birinci etap bitti, ikinci etap yapılıyor, sırada ise üçüncü etap TOKİ konutlarının yapılması var. TOKİ ile Çaydeğirmeni'nde modern bir kentleşmede oluyor. Bu modernleşmeye sosyal yönden destek sunmak amacıyla kent ormanımızı da geçtiğimiz aylarda hizmete sunduk. Çağdaş Belediyecilik adına Çaydeğirmeni'nde güzel çalışmalar yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz diye konuştu.
Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Cantekin ile Çevre Mühendisi Selma Düzlü de, Başkan Satılmış Gebeş'e, belediyelere temizlik açısından büyük katkısı olan ve yapmış oldukları geri dönüşüm hizmetleri işiyle ilgili olarak detaylı bilgiler sunup projelerini aktardılar.