Zonguldak Belediyesi, temizlik araçlarını yenileyerek, hizmet kalitesini artırdı. Temizlik işini yürüten Baytekin Temizlik Firması, yeni yapılan ihaleyi alarak, tekrar göreve başladı. Hizmet kalitesinin artırılması ve çöp toplama işlerinin hızlı ve kaliteli yürütülmesi için 22 araç yenilendi ve Zonguldak halkının hizmetine sunuldu.
Zonguldak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesi'nde, dün yeni alınan araçların tanıtımı yapılarak, açılış töreni gerçekleştirildi. Törene; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Cangöz ve Nilgün Sarbay, Belediye Başkan Danışmanları Erhan Darende ve Erol Yılmaz, Belediye Meclis üyeleri ve daire müdürleri, CHP İl Başkanı Halil Furat ve CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ve Baytekin Temizlik Firması yetkilileri katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak halkının, hizmetin en iyisini hak ettiğini, Zonguldak'ın en iyi şekilde temizlenerek, bundan sonra daha donanımlı bir şekilde çalışılacağını söyledi.
Başkan Akdemir, Temizlik ihalesi ile yapılan sözleşme gereği, Baytekin Temizlik Şirketimiz ile 22 yeni araç, 150 çalışan ile hizmet ediyoruz. İnşallah, Zonguldak'ımız, mahallelerimiz, kısacası her yer tertemiz olacak. Değerli çalışanlarımız hiç eksiksiz görevlerini bilincinde, iş ahlakını iyi benimseyen çalışkan arkadaşlar. Bundan sonraki çalışmalarımız hem şirketimiz adına, hem Zonguldak'ımız adına 'hayırlı olsun' diyorum.
Amacımız, Zonguldak'ımıza en iyi şekilde hizmet etmek. Sevgi ve saygı çerçevesinde Zonguldak halkının isteklerini de iyi yorumlayarak, Zonguldak halkına en iyi hizmeti çalışanlarımızla vermek istiyoruz. Mutlaka haftada dört camiyi en hızlı şekilde temizleterek, bundan sonra çok daha güzel günlerde birlikte olacağız. Ayrıca bu araçlarımıza kullanan arkadaşlarımıza da kazasız-belasız hizmet sunmalarını diliyorum şeklinde konuştu. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, konuşmalarının ardından yeni alınan araçlar hakkında teknik bilgi alarak, çalışan işçiler ile sohbet etti.