AKP Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaretinde destek sözü verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 23. Dönem Başkanı ve AK Parti 24. Dönem Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti. Son Valiler Kararnamesi ile Zonguldak'a atanan Erol Ayyıldız'a Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunan Toptan, Zonguldak ile ilgili destek sözü de verdi.
Valilik ziyareti öncesinde Vali Erol Ayyıldız, Milletvekili Köksal Toptan'ı kapıda karşıladı. Valilik binasının merdivenlerinde Toptan'ı gören vatandaşlar, Milletvekili Köksal Toptan ile el sıkıştı. Makam odasında gerçekleştirilen ziyarete ise AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ile AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman da katıldı.
Zonguldak'ın önemli bir merkez olduğuna dikkat çeken Milletvekili Köksal Toptan, Zonguldak'ın sorunlarının birlikte hareket edilerek çözüleceğini ifade etti. Vali Ayyıldız'ın, kısa sürede Zonguldak'ın sorunlarını anlayarak çözümleri konusunda hızlı bir şekilde hareket ettiğini vurgulayan Toptan, ziyaretinde şöyle dedi:
Hayırlı Olsun ziyaretine gelememiştim. Erol Bey, Zonguldak'a geldiğinde bir araya geldik ama makam ziyareti olmamıştı. Bu görevi yerine getiriyoruz. Türk idarecilik hayatının çok önemli bir ismi Zonguldak'ta valilik yapacak. Kendilerinin tecrübelerinden, gençliğinden bilgi birikiminden Zonguldak olarak öyle inanıyorum ki çok istifade edeceğiz. Biz, çalışmalarda kendilerine elimizden gelen her yardımı yapacağız. Hep beraber, Zonguldak'ın kalkınması için Zonguldak'ın problemlerinin çözülmesi her şeyi yapacağız. Valimiz kısa süre içerisinde Zonguldak'ın bütün problemlerini anlamış ve çözümler konusunda süratli bir şekilde hareket ederek, çözümler bulmaya başlamıştır. Bu bakımdan bizde inşallah, kendilerinin temposuna ayak uydurarak, problemlerin çözümü için her şeyi yapacağız.
Başta, Filyos Vadisi Projesi olmak üzere, başta Zonguldak'ın hastane sorunlarının çözümü konusu olmak üzere, alt yapı eksikliklerinin giderilmesi olmak üzere her şeyi inşallah önümüzdeki süreçte hep beraber çözme imkanı bulacağız. Ben kendilerine başarılar diliyorum, Zonguldak Valiliği geçmiş valilerimizden de gördük. Daha büyük merkezlere gitmek için çok önemli bir merkezdir.
Çok kısa bir zamanda değil ama zamanı geldiğinde, Türk idare hayatının önemli yerlerinde kendisini görme imkanı bulacağız. Ama inşallah Zonguldak'ın bütün problemlerini çözdükten sonra onun gereğini yapacağız, göreceğiz. Kendilerine başarılar diliyorum, Allah mahcup etmesin.
Zonguldak'ın en eski şehirlerden biri olduğuna dikkat çeken Vali Erol Ayyıldız ise, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. En büyük yardımı AK Parti Milletvekili Köksal Toptan'dan beklediklerini dile getiren Ayyıldız, şöyle dedi:
Zonguldak gibi güzel bir vilayete Vali olarak atanmak, bize her şeyden önce bir onurdur. Zonguldak, en eski vilayetlerimizden bir tanesidir. Bu manada bütün çabamızı ve gayretimizi Zonguldak için harcayacağız. Tabii burada en büyük yardımı, Zonguldak'ın bir büyüğü bizlerin de büyüğü olarak sizden, bilgi ve birikiminizden tecrübenizden yararlanarak yapacağız.
İnşallah bu yolda mahcup olmayız. Zonguldak'ın bütün problemlerini çözme noktasında elimizden gelen gayreti gösterip, hak ettiği ve beklediği hizmetleri sunmaya çalışacağız. En büyük yardımı her zaman olduğu gibi sizlerden bekliyoruz.