Yörenin sevilen saz sanatçısı ve ozanlarından İsa Muslubaş, Alaplı Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Hayatın Akordu isimli şiir ve türkü dinletisiyle sanatseverlerle buluştu.
Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda sahne alan İsa Muslubaş, şiirleri ve türküleriyle davetlilere keyifli bir müzik ve şiir ziyafeti sundu. Program arasında İsa Muslubaş'a plaket takdim eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, kısa bir konuşma da yaparak, sanatçıya teşekkür etti. İsa Muslubaş'ı daha kapsamlı bir etkinlikte sahne almak üzere tekrar Alaplı 'ya davet edeceklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, konuşmasında şöyle dedi:
Ozanımız İsa Muslubaş'ı Alaplı'da görmekten büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Atatürk; Sanatı olmayan bir toplumun, hayat damarlarından biri kesilmiş demektir demiş. Sanatsız hiçbir şey olmuyor. Zenginlik; bir toplumun, bir ülkenin, bir şehrin, bir ilçenin, bir beldenin parası pulu, binası, yapısı değil, sanatı ve kültürüdür. Kültür ve sanatın olmadığı yerde maddiyat ve özellikle para, en tehlikeli silahtır.
Türkülerimiz bizim öz kültürümüz, gerçek kimliğimiz. İsa Muslubaş da, türkülerimizi çok güzel irca eden sanatçılarımızdan biri. Kendisine teşekkür ediyorum ve en kısa sürede kendisini tekrar ilçemizde görmeyi arzu ediyorum. Programın sonunda Ozan İsa Muslubaş, davetliler için Hayatın Akordu isimli şiir kitabını imzaladı.