Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zonguldak Şube yönetimi, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zonguldak Şube Başkanı Şule Ünlü ve Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş'ı ziyaret etti. GMİS Genel Başkanlığına seçilmesinden dolayı tebrik ziyaretinde bulunduklarını ifade eden Ünlü, Sizleri genel başkanlığa seçilmenizden dolayı tebrik ediyoruz. Sizler ve bizler üstlendiğimiz görevlerle kendimizi topluma adamış oluyoruz. Genel Maden İşçileri Sendikası ülkemize ve dünyaya mal olmuş bir sendikadır. Zonguldak denince il akla gelen madenci ve onun sendikası oluyor ve sendikamız bizim derneğimizin kuruluşunda da aktif yer almıştır. Bizleri sürekli desteklediniz. Sizlere teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, bildiğiniz gibi eğitim amaçlı bir dernektir. Öğrenim görme imkanı olmayan yoksul çocuklarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Tabi bu desteği de üyelerimizin ve hayırsever insanlarımızın verdikleri katkılarla sağlıyoruz. Son birkaç yıl gelirlerimizde bir hayli düşme oldu. Tabii ki hayat şartları zorlaştıkça vatandaşında hayır işlerine katkısı azalıyor. Önümüzdeki günlerde bir dizi etkinlerle yeni destekler hedefliyoruz ve bu etkinliklere de sendikamızın her zaman olduğu gibi aynı katkıyı vereceğine inanıyoruz. Hepimizin amaçları ortak çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak dedi.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Alabaş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni üstlenmiş olduğu ulvi görevi deneniyle ülkemizde tüm toplum kesimlerince taktirle anılan, adını ülke sınırlarına duyurmuş çok önemli bir demokratik kitle örgütümüzdür. Özellikle Güneydoğu'da eğitim imkanı bulamayan kızlarımız için yaptığınız Kardelenler eğitim etkinliği tüm dünyada takdirle karşılanan bir etkinlik oldu.
Bizler de madenci camiası olarak elimizden geldiğince önceden olduğu gibi katkı vermeye devam edeceğiz. Sizlere bu kutsal görevinizde başarılar diliyorum diye konuştu.