Kdz. Ereğli ilçe Müftüsü Mustafa Erkan ,Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu ve Aydınlı Pierre Cardin Mağazası Müdürü Mustafa Özer İhlas Haber Ajansı yeni Ereğli bürosuna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Ereğli ilçe Müftüsü Mustafa Erkan, "İhlas Haber Ajansı gerek Ülkemizde gerekse de Dünya da tanınan bir ajans olarak hizmet vermektedir. Ülke ve dünya gündemini sürekli takip eden biri olarak ajansınızın haberlerini ilgiyle seyrediyor ve takip ediyorum. Bu anlamda yeni açmış olduğunuz büronuz hayırlı olsun sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

GÖĞSÜNÜ KABARTIYOR!..
Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu da konuşmasında İHA'nın Türkiye'nin göğ sünü kabartan bir haber ajansı olduğunu ve başarılarını yakından takip ettiklerini dile getirdi.
Aydınlı Pierre Cardin Mağazası Müdürü Mustafa Özer de ziyarette yaptığı konuşmada İHA'nın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve takdirle izlediklerini, İHA'nın geniş haber ağı ve sağduyulu habercilik an-layışı ile toplumun her kesiminden beğeni topladığını dile getirdi.
İHA Alaplı Muhabiri Hasan Haşıl'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Ereğli Muhabiri Okan Ummak da Ereğli ilçe Müftüsü Mustafa Erkan ,Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu ve Aydınlı Pierre Cardin Mağazası Müdürü Mustafa Özer'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine İHA'ya vermiş oldukları destekten dolayı te-şekkürlerini belirtti. Ziyarette ayrıca İrfan Yazıcıoğlu getirdiği pastayı Aydınlı Pierre Cardin Mağazası Müdürü Mustafa Özer ve İHA çalışanları ile keserken, Aydınlı Pierre Cardin Mağazası Müdürü Mustafa Özer'de çeşitli hediyeler verdi.