AKP Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, Çaylıoğlu Beldesi'nde köy temsilcileri ve delegeler ile yemekte bir araya geldi.

22 Ocak'da yapılacak seçimde adaylığını açıklayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk'ü  Çaylıoğlu Beldesi'nde düzenlenen yemek de Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Avukat Mehmet Ayhan, İl Genel Meclis Üyesi Osman Arslan, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yaşar Koç, İş Adamı Fatih Çakır, Köy Muhtarları, AK Parti üyeleri ve tüm köyün temsilcileri ve delegelerin tamamı katılarak yalnız bırakmadılar.
Yemeğe katılan tüm partililere ve davetlilere teşekkür eden Başkan Adem Öztürk, burada yaptığı konuşmada; Kongreler, yenileme birlik ve beraberliğin arttığı günlerdir. Bu kongremiz Ereğli'de yeni heyecanlar ve dirilişe sahne olacaktır dedi.
Öztürk, düzenlenen birlik beraberlik ve dayanışma yemeği ve adaylık süreci ile ilgili şu bilgileri verdi. Öncelikle 2012 yılının hayırlara vesile olmasını ve güzel günler geçirmemize temenni ediyorum.  Bize Mevlam bunu nasip eder inşallah. Bilindiği gibi Ak Parti 2002 yılında kuruldu.
O günden bugüne Ereğli'de kurucu İlçe başkanımız Muhammet Köse, Ali Kemal Karaca, Mustafa Demiray ve Erol Şahin İlçe Başkanlığı yaptı. Kademe kademe oyumuzu ve birlikteliğimizi arttırtarak bugünlere geldik. Bu başarıyı hep birlikte yakaladık. Sadece başta olan 3-5 kişiyle değil. Sizden aldığımız güçle ve destekle ve sizlerin özverili çalışmalarınızla başarılı olundu. Allah nasip etti. 2006 yılından beri Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesiyim. O günden bugüne kadar değişik görevlerde yer aldım. Geçen yıl İlçe başkanı Erol Şahin'in istifasıyla boşalan İlçe Başkanlığına atama ile getirildim. Özel işimde ve siyasi işimde bana verilen hangi görev varsa laikiyle yapmaya çalışırım. Onu da Allah'ımızın izniyle yaptığıma inanıyorum. Genel seçimlerde yüzde 51 oy alındı. Bunun işareti de Ereğli belediyesi kazanmanın işareti artık.  17 yıl olmuş. Bir adım ileri gidilmiyor. Ereğli'nin ayaklarına bir kelepçe vurulmuş. Bir türlü ileri gidemiyor. Ereğli'nin nüfusunu yakın köyleri mahalle yaparak Ereğli büyümez. Bu şekilde Ereğli kalkınmaz.
Ereğli'nin ticari yönünden, yatırım noktası oluşturarak,  bir güven ortamı oluşturarak bu şekilde önünü açarsınız. Biz birlik beraberlik içerisinde oyumuzu arttırtarak bugünlere geldik.  Hedef 2014 Ereğli Belediyesi'ni kazanmak. 
Sizlerin desteklerinizle bunu şekillendireceğimize inanıyorum. Kongre çalışmalarını hızlandırdık, gidemediğimiz bütün köylerimizi ziyaret edeceğiz.
Öte yandan, Öztürk, dayanışma gecesinde, Çaylıoğlu Beldesine bağlı Kayakdere, Akkaya, Çevlek, Davutlar, Düzpelit, Güllük, Hasbeyler, Külah, Ortaköy, Sütlüce, Yeni Doğancılar köyü ile Çaylıoğlu Beldesi delegelerin görüşlerini aldı ve düşüncelerini dinledi, sorunların çözme noktasında hep birlikte hareket edeceklerini belirterek, kendisini yalnız bırakmayan delegelere tek tek teşekkür etti.