Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın İl ve Merkez İlçe Teşkilatı, AKP Zonguldak İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. AKP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, AKP Bartın İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Recep Regaip Bayraktar, Bartın İl Başkan Yardımcısı Ziya Ceylan, Bartın Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Sağım ve Osman Kuş'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AKP Bartın İl Başkan Yardımcısı Recep Regaip Bayraktar, daha önce kendilerini ziyaret eden Hamdi Uçar'a karşılık ziyareti yaptıklarını belirtti. Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir'i daha önce ziyaret ettiklerini söyleyen Bayraktar, daha sonra Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e de uğrayacaklarını belirtti.

"AKDAĞ'DAN SONRA YILDIZ GELECEK"
AKP İl Başkanı Hamdi Uçar da, "Bartın İl ve Merkez İlçe teşkilatlarından gelen arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum. Burada birlikte fikir alışverişi yaparak çalışmalarımızı değerlendireceğiz. Bartın bizden kopan, ama kardeşimiz olan bir ilimiz. Birlikte el ele vererek başarılı çalışmalara imza atacağız" dedikten sonra 30 Ocak'ta ilimize gelecek olan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın programı hakkında bilgi verdi. Uçar; "Sağlık Bakanımız Cumartesi günü ilimize gelecek. Valimizi ve teşkilatımızı ziyaret ettikten sonra, kentteki sağlık kuruluşlarında bir dizi inceleme yapacak. Umuyoruz ki, daha önce 'ilimize bakan gelmiyor' diyen arkadaşlar, bu sefer de 'her ay iki bakan geliyor' diye çıkışmaz. Sağlık Bakanımızın ardından ilimize Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız gelerek, termik santrallerimizi inceleyecek" şeklinde konuştu.
Hamdi Uçar, konuşmasının son bölümlerinde, yerel bir gazetede çıkan Orman Müdürlüğü'nün Karabük'e taşınması yönündeki soruya, "Orman Bölge Müdürlüğümüzün Karabük'e taşınmasını gerektirecek bir olay söz konusu değil.
Yerel bir gazetedeki bu şekildeki haber, tamamen insanları aldatmaya yönelik bir haberdir" diyerek yalanladı.