8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle AKP Devrek Teşkilatı düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Çınar Otel'de gerçekleştirilen programa Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek, AK Parti İlçe Başkan Yardımcıları, Serdar Kelebek, Yüksel Karka, Şenol Ahlatlı, AK Parti Devrek Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu ve Yönetim Kurulu ile çok sayıda partili katıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında konuşan AKP Devrek Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. Bu özel günde sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyuz, Bu organizasyona katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar'a, Eğerci Belediye Başkanımız Recep Civelek'e, AKP Devrek İlçe Başkan Yardımcılarımız Serdar Kelebek, Yüksel Karka, Şenol Ahlatlı'ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Düzenlenen programda konuşan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "Öncelikle bizlerin baş tacı olan tüm kadınlarımızın bu özel gününü en içten duygularımla kutluyorum. Kadınlar sadece yılda bir kez hatırlanmak için var olan kişiler değillerdir. Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Bizler eğer bu gün bu alanlarda görev yapıyorsak sizlerin katkıları ile görev yapıyoruz. Ben inanıyorum ki bu destekleriniz sonuna kadar devam edecektir. 8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.
Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek tüm kadınlar adına AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Tatoğlu'na karanfil hediye etti.