Zonguldak Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri AK Parti Gençlik Kolları ve MHP Ülkü Ocaklarını ziyaret etti.
Zonguldak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cansu Daşdemir ve beraberindekiler, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş ve MHP Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Batuhan Karamalak ile görüşerek Zonguldak Kent Konseyi Gençlik üyelerinin çalışmaları ve amaçları hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Zonguldak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cansu Demirtaş yaptığı açıklamada, “Gençlik Meclisi çok ortaklı, çok aktörlü yönetim anlayışı içinde, kent yönetiminde ortaklar arasında yatay ilişkilerin güç kazanması, demokratik katılımın ve yapının güçlendirilmesi, sürdürülebilir kalkınma içinde gençlerin aktif rol almasını hedefleyen gönüllü gençlerden oluşan bir kurumuz. Amacımız, gençliğin sürdürülebilir bir yaşam felsefesi ile fırsat eşitliği temeline dayanan sorunların çözümünde yapabilir kılmak ve kentin karar alma mekanizmalarında aktif yer almasını sağlamak.
Zonguldak gençleri olarak, kentimiz için el ele vererek çalışacağız. Herhangi bir siyasi partiyle bir bağımız yok ancak siyasetle uğraşan arkadaşlarımızla bir araya gelerek kent adına önemli projeler üretmek istiyoruz. Bu anlamda çalışmalarımıza destek verecek partinizden bir üye istiyoruz” dedi.
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Av. Abdullah Akbaş ve MHP Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Batuhan Karamalak ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, üzerlerine düşen her çalışma ve projede hazır olduklarını ve çalışabileceklerini belirtti.