Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu; eşi Dilek Çimenoğlu, Alaplılı yerel sanatçı Mete Arslan ve 30 kişilik bir izleyici grubuyla birlikte 67 Kanal Z'de canlı olarak yayınlanan "Aydemir Show"a konuk oldu.
67 Kanal Z'nin Kilimli'deki merkez stüdyosundan canlı yayınlanan programda; yerel sanatçılar Mete Arslan ve programın yapımcısı ve sunucusu Ramazan Aydemir, söyledikleri birbirinden güzel türkülerle çoğunluğu Alaplı'dan katılan izleyicileri eğlenceye doyurdu. Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı olarak programa konuk olmaktan büyük bir memnuniyet ve keyif duyduklarını belirterek, Kanal Z yöneticilerine ve Aydemir Show yapımcısı Ramazan Aydemir'e teşekkür etti. Başkan Çimenoğlu, günün anısına ve Alaplı'nın tanıtımına katkılarından dolayı Ramazan Aydemir'e, üzerinde ilçeyi simgeleyen motifler bulunan "tabak" takdim etti.  Programda Alaplı'nın yöresel kültürü ve gelenekleriyle ilgili olarak da bilgiler veren Başkan Çimenoğlu,"Geleneksel yağlı güreşi, temel geçim kaynağı fındığı, Gümeli beldemizdeki yaylaları, insanlara şifa olan Gümeli balı, eğlence dünyasına damgasını vuran yöresel türküleriyle, Denizi, ormanı, deresi ve güneşiyle Alaplı; bütün doğal güzellikleri bünyesinde barındıran şirin bir ilçedir. Herkesin Alaplı'yı görmesini ve tanımasını isterim" dedi.
Programda, "Kaptaş havası" eşliğinde eşi Dilek Çimenoğlu ve sanatçılarla oynayan Başkan Çimenoğlu, izleyicilerden de büyük alkış aldı. İki buçuk saat süren programa Alaplı'dan katılan izleyiciler, üzerinde Başkan Çimenoğlu ve Alaplı'nın fotoğrafının bulunduğu dövizler açarak, ilçenin tanıtımına katkıda bulundular.