Bank Asya 1.Lig takımlarından Kartalspor ile sözleşme imzalayan Teknik Direktör Ergün Penbe, tatilini memleketi Zonguldak'ta geçiriyor.
Kilimli beldesindeki ailesinin yanına gelen Ergün Penbe, Bank Asya'da iddialı bir takım olmak için transfer atağına giriştiklerini söyledi.
Penbe, Kartalspor'daki hedefleri ile Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor'un son durumunu değerlendirdi.
Penbe, şunları söyledi;

"YENİ BİR
YAPILANMAYA GİRDİK"
"3 aylık bir Mersin İdmanyurduspor macerasının ardından İstanbul'a döndüm. Bank Asya 1.Lig takımlarından Kartalspor ile anlaştım. Ama zorlu bir dönemin bizi beklediğini çok iyi biliyoruz. Çünkü Kartalspor'da geçtiğimiz sezonda görev yapan futbolcuların hemen hemen hepsinin mukaveleleri sona ermişti. Onun için yeni bir yapılanmaya girdik. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu süre içinde ben de çok yoğundum. Bir hafta izin alıp biraz kafamı toparlamak için memleketime geldim. 27-30 Haziran tarihleri arasında seçmelerimiz var. Yeni bir yapılanmaya girdiğimiz için seçmelere gelecek futbolculardan işimize yarar futbolcular çıkarmaya çalışacağız. Ondan sonrada 2 ve 10 Temmuz 2010 tarihleri arasında bir kampımız olacak. Bu kampı Bolu Abant'ta yapmayı düşünüyoruz. Burada da yine hem hazırlık, hem deneme amaçlı bir kamp yapacağız. Gelecek olan yabancı futbolcular arasından işimize yarayacak futbolcuları, takıma katkı sağlayacak futbolcuları seçeceğiz."

"ZONGULDAKSPOR'U
AMATÖRDE GÖRMEK
ÜZÜNTÜ VERİYOR"
"Zonguldakspor'u amatör kümede görmek üzüntü veriyor. Gönül ister ki, Zonguldakspor, daha iyi yerlerde olsun, özlenen Zonguldak tekrar geri gelsin. Ama bu çok zor gözüküyor. Çünkü bu işi başarmak için Zonguldak'a gönül vermiş insanların, Zonguldak'ın ileri gelen insanlarının taşın altına biraz elini koyması gerekli. Bu da ekonomiyle alakalı bir şey… Eğer ekonomiyi düzeltebilirlerse, bu sorumluluğu alacak insanların Zonguldakspor'u iyi yerlerde getireceğine inanıyorum. Ama çok kolay bir şey değil bu. Eğer böyle insanlar çıkarsa da, Zonguldakspor'u 1.Lig'de görmek bizim için sevindirici olacaktır. Teknik direktör olarak, Zonguldakspor iyi yerlere gelirse, başında çalışmak isteriz. Kilimli, küçük bir yer olmasına karşın, devamlı futbolcu yetiştirmesiyle gündeme gelen bir yer. Birçok futbolcu çıkmıştır bugüne kadar Kilimlispor'dan. Kilimlispor'un da hedefi var, ama bu da ekonomiyle alakalı olan bir şey. Görüştüğümüz Zonguldaklı futbolcular bile var, Kartalspor'a düşündüğümüz. Burada iyi ve yetenekli futbolcular olduğu sürece biz kadromuzda görmek isteriz. Yeter ki onlar bize o şevki versinler. Buradan yetenekli futbolcular yetişsin. Sadece bu benimle, ya da Tümer'le, Mustafa Şahintürk'le ve ismini unuttuğum birkaç futbolcu kardeşimle sınırlı kalmamalı. Daha buradan birçok futbolcu yetişmesini canı gönülden istiyoruz."