Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu ve Kamu-Sen üyeleri, yeni atanan SGK İl Müdürü Kamuran Öner'i ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Yalova İl Müdürlüğü görevinden SGK Zonguldak İl Müdürlüğü'ne atanan Kamuran Öner'i makamında ziyaret eden Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu, Öner'e çalışmalarında başarılar diledi. Bacıoğlu, Sosyal Güvenlik Yalova İl Müdürlüğü'nden ilimiz Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne atanan Kamuran Bey'e hoş geldiniz diyoruz. Yeni görevinin kendisine, Sosyal Güvenlik Kurumu çalışanlarına, Zonguldak halkına ve ülkemize hayırlı olsun diyoruz dedi.
SGK MÜDÜRÜ İLİMİZE FAYDALI OLACAK
Geçtiğimiz ay yeni görevine atanan SGK İl Müdürü Kamuran Öner'i ziyaret eden Kadir Bacıoğlu, Anayasa'nın 60'ıncı maddesini hatırlatarak, herkesin sosyal güvenlik hakkına sahip olduğunu dile getirdi. Bacıoğlu şöyle devam etti;
Anayasa'nın 60'ıncı maddesi 'Herkes sosyal güvenlik hakkına sahiptir. Devlette güvenliği sağlayarak gerekli tedbirleri alır' demektedir. Bu vesile ile vatandaş odaklı, hizmet anlayışında etkin, süratli ve kaliteli sosyal güvenlik hizmeti sunmak toplumsal güvene sahip saygın bir kurum olmak ve ülke nüfusunun tamamına hizmet vermekle yükümlü olan Sosyal Güvenlik Kurumu, Zonguldak ilinde bu hizmetleri kısıtlı personel sayısı çalışma imkanlarının zorluğu ve çalışma hayatının çabalarıyla birlikte çalışan personelin üstün fedakarlığıyla yürütmektedir. Bu anlamda Kamuran Bey'in ilimize bu zamana kadar kazanmış olduğu bilgi ve birikimini sunacağını, ilimiz için faydalı olacağını, uygun ve olumlu çalışmalar yapacağının inancındayım. Her türlü çalışmada Türkiye Kamu-Sen olarak kendisiyle ortak hareket etmeye kurum içinde gerekli gördüğü takdirde istişarelerde bulunmaya ve kurum çalışanlarının her türlü kurum yapısından dolayı kaynaklanan sıkıntılarını birlikte görüşmeye hazır olduğumuzu söylüyoruz.
BİR TEK HEDEFİMİZ VAR
SGK İl Müdürü Kamuran Öner de, Türkiye Kamu-Sen üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hedeflerinin vatandaşlara etkin ve süratli bir şekilde hizmet sunmak olduğunu kaydetti. Öner, Sosyal güvenlik kavramı Türkiye'de herkesi ilgilendiren bir kavram.
1 Ocak 2012 tarihinden itibaren kimse kapsam dışında kalmadı. Sosyal güvenlik tabi ki önemli… Bir tek hedefimiz var. Vatandaşa etkin, süratli, hoşgörülü bir çalışma ortamı içerisinde sorunlara çözüm getirebilmek.
Arkadaşlarımızla işbirliği, güç birliği yaparak, 'daha iyi daha güzel nasıl iş yaparız?' diye çalışmalara başladık. 24 seneden beri müdürlük yapan bir idareciyim.
Gittiğimiz yerlerde iyi izlenimler bıraktık. İdareci olarak 'ortak aklı' seven biriyim. Herkesin düşüncesine saygılıyım. Kurumun kapısından giren vatandaşın işi hal olarak kurumdan ayrılması için çaba sarf edeceğiz şeklinde konuştu.