Zonguldak'ta bir kişi kendisini iple tavana asarak intihar etti. Şahsın, sosyal paylaşım sitesindeki 'faili meçhul bir cinayetim' yazısı dikkat çekti.
Edinilen bilgilere göre, olay, Mitatpaşa Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Evli 1 çocuğu olan 26 yaşındaki Necdet T., henüz belirlenemeyen bir sebeple evinde kendisini iple tavana astı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları tüm müdahalelere rağmen Necdet T.'yi kurtaramadı. Savcının inceleme yapmasından sonra Necdet T.'nin cesedi otopsi için cenaze aracıyla Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Necdet T.'nin Zonguldak Belediyesi'nde taşeron işçisi olarak çalıştığı bildirildi. Necdet T.'nin yaklaşık 3 aylık maaş alacağının bulunduğu ileri sürüldü.
Yaklaşık 6 gün önce kızı ve eşiyle birlikte evinde doğum gününü kutlayan Nejdet T., bir paylaşım sitesindeki sayfasında yer alan en sevdiği söz kısmında, "hayat denen bu buzlu sahaya hep eksik takımla sürülmüşüz ve kaybetmeye mahkumuz heraldeeeeeee" ifadeleri, bir ay önceki paylaşımda ise 'herkesin biraz faili olduğu meçhul bir cinayetim şimdi' cümlesi ise dikkat çekti.
Öte yandan, intihar olayı ile ilgili polis geniş bir soruşturma başlattı.