Devrek'de faaliyet gös teren Devrek Sosyal Hizmetler Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar yemeğinde Huzurevi sakinleri ve protokol bir araya geldi.
Bu yıl ilk kez geniş çaplı organize edilen iftar yemeğinde Zonguldak, Çaycuma, Ereğli ve Devrek Huzurevinde kalan sakinler ile bu kurumlarda görev alan yetkililer hazır bulundular. Düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İlçe Emniyet Müdürü Murat Biber, İlçe Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Başçavuş Müslim Yeşil, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, Devrek Sosyal Hiz metler Derneği Başkanı Nigar Ilıksu ve yönetim kurulu üyeleri, Devrek Yurt Kur Kız Yurdu Müdürü Müberra Kahveci ve çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen iftar yemeğinden sonra Milletvekili Ulupınar ile Kaymakam Öner ve Belediye Başkanı Semerci Devrek'te iftar yemeğine katılan misafirlerle tek tek ilgilenerek sıkıntılarının olup olmadıkları hakkında bilgiler alırken, Huzurevi sakinleri, Kaldığımız kurumlardan ve ilgililerden gayet mem nunuz. Allah devletten razı olsun. Hiçbir sıkıntımız yok dediler.