Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, ilçe genelinde projelerin gerçekleşmesinde milletvekili Fazlı Erdoğan’ın büyük emekleri olduğunu belirtirken, Organize Sanayi Bölgesi’nde çalışmaların sürdüğünü de söyledi.

Pek çok yerde 2-3 Organize Sanayi Bölgesi oluşturulurken Kdz.Ereğli’nin henüz birinci OSB’ye tamamlayamadığı gerçeğini de vurgulayan Kaymakam Çay, “Amacımız problem çıkarmak değil, biz problemi çözmek için buradayız. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde yapılamayacak bir şey yoktur” dedi.

Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Kdz.Ereğli’de Fen Lisesi, Adalet Sarayı, hastane yapımı, Kandilli-Ereğli yol güzergahının eksikliklerinin giderilmesi konularında AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’ın yoğun çalışmaları olduğunu yine ayrıca Organize Sanayi Bölgesi’nin sorunlarının çözümünde ciddi destek sağlandığını belirterek emeği geçen destek verenlere teşekkür etti. Pek çok bölgede 2 ve 3’ncü Organize Sanayi Bölgeleri kurulurken Kdz.Ereğli’de henüz birincinin tamamlanamadığı gerçeğine de vurgu yapan Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, kendisini ziyaret eden AKP Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile durum değerlendirmesi yaptı.

8 TRİLYON YÜK
Kaymakam Çay yaptığı açıklamasında, “Kdz.Ereğli’de göreve başlayalım 4 ay oldu. Fen Lisesi olsun, Adalet Sarayı olsun, Hastane olsun, Kandilli yolu olsun milletvekilimiz yakından ilgi göstermekte ve gelişmeleri takip etmektedir. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çok güzel katkıları da oldu, 8 trilyonluk bir yükten kurtardınız. Sanayi Bakanımızın da desteği ile olmayacak bir iş başarıldı. Gerçektende büyük bir uğraş gerçekleştirildi.

TOPRAK KAYMASI ÖNLENECEK
Organize Sanayi Bölgesi’nin Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdik, bize düşeni sorduk, duvarlardaki toprak kaymaları vardı, etrafının çevrilmesine yönelik ne yapabilirizi konuştuk. Taş duvar örülmesine karar verdik, bunun ile ilgili tekliflerimizi alıp ihale sürecine başlayacağız. Asfalt yapmanız kadar toprak kaymalarının da önüne geçilmesi gerekir. Gerçektende Ereğli’nin en büyük hizmeti Organize Sanayi Bölgesidir, pek çok yerlerde 2-3 Organize Sanayi Bölgeleri yapılırken biz daha birincisini yapıyoruz. 16 tane firma faaliyette diğer bölümlerinde de çalışmalar sürüyor.

“HER ZAMAN VARIZ”
Amacımız hep birlikte burada sorunları çözmektir problem çözmek için buradayız problem çıkarmak için değil. Şu bu ayrımı yapmadan objektif olarak koşturuyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu her yerde yapılamayacak bir şey yoktur. Üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Kdz.Ereğli bizimdir, ülke bizimdir. Bize ne düşüyorsa her zaman varız gece gündüz hizmet noktasında elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.