Devrek'te yeni kurulan Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret etti.
Devrek?te yeni kurulan Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesi Yöneticileri AK Parti İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret ederek derneğin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bundan bir süre önce Devrekli Muhtarlar Derneği'nden istifa ederek Türkiye Muhtarlar Derneği Devrek Şubesi'ni kuran ve Başkanları Mustafa Taşçı nezaretinde kurum ve kuruluşları ziyaret eden heyet, AK Parti İl Genel Meclis Üyelerini ziyaret ederek İl Genel Daimi Meclis Üyesi seçilen Vacit Durdubaş'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Türkiye Muhtarlar Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerine ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür eden İl Genel Daimi Meclis Üyesi Vacit Durdubaş, "Öncelikle diğer İl Genel Meclis Üyesi arkadaşlarımızın mazeretleri olduğundan ve burada bulunamamalarından dolayı onların adına özür diliyorum. İlçemizde kurulan derneğin başkan ve yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Gönül isterdi ki ilçemizde aynı dernekten iki tane olsun istemezdik çünkü birlikten her zaman kuvvet doğar. Ben ve arkadaşlarımız inanıyoruz ki sizlerin ve diğer arkadaşlarımızın amaçları ilçe ve köylerimizi en iyi yerlere taşımak bundan asla şüphemiz yok. Ben arkadaşlarım adına bizlere nezaket ziyaretinde bulunan Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyorum. Bizler her zaman hiç bir şekilde ayırım yapmadan bütün muhtar arkadaşlarımızın yanındayız ve yanında da olmaya devam edeceğiz" dedi. Kurdukları dernekle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Taşçı, "İlçede iki muhtar derneğimizin olması verilecek hizmetin kalitesini artıracaktır. Ben ve arkadaşlarım mahalle ve köylerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. İl Genel Meclis Üyelerimizi ziyaret ederek yeni kurduğumuz dernek hakkında bilgiler verdik. Bizleri kabul ettiği ve sorunlarımızı dinlediği için kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız için de köylerimizde mevcut sorunları ekipteki arkadaşlarımızla paylaşarak mutlaka üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.
Gerçekleştirilen ziyarete, Hatipler Köyü Muhtarı Mustafa Taşçı, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Yavuz Korum, Eski Mahalle Muhtarı Suat Dankaz, Ağalar Mahallesi Muhtarı İbrahim Uzunkavaklı, Çorak Köyü Muhtarı Yılmaz Sülük, Gürçeşme Köyü Muhtarı Şakir Tabakçı, Oğuzhan Köyü Muhtarı Şerafettin Darıcı, Yeşilyurt Köyü Muhtarı Cihan Kuyubaş, İsabeyli Köyü Muhtarı Hilmi Pınaroğlu, Sarnaz Köyü Muhtarı Sabahattin Denk, Yılancakuz Köyü Muhtarı Aytekin Ocakçı ve Nizamlar Köyü Muhtarı Özcan Aldıbaş katıldı.