Zonguldak kamuoyuna çağrıda bulunan AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Lütfen somut projelerle gelin, halk yararına, memleket yararına bize kim olursa olsun gelsin elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

 

Belediye başkanlığı döneminde seviyeyi hiçbir zaman düşürmediğini belirten AKP Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, kendilerine gösterilen ilgiye layık olacaklarını söyledi.  Zonguldak kamuoyuna çağrıda da bulunan Ulupınar açıklamasında şu görüşlere yer verid:

 

“SORUMLULUK YÜKLEDİ”

“Bugün Allah kısmet etti mazbatamızı aldık. YSK'nın kararını bekledik geçen hafta bugüne kısmet oldu. Ben her şeyden önce ülkemize ilimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu ilgiye bu sevgiye bu alakaya layık olacağız. Çünkü Zonguldak tarihinin en yüksek oyunu AK Parti almıştır. Bu bize büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız.

 

“HERŞEY BAŞA GELEBİLİR”

Ben 9 yıl önce milletvekili adayı olmuştum biliyorsunuz. Vatandaşlarımız bana mazbatasız milletvekili demişti. Az bir oyla kalmıştım. Daha sonra 7 sene belediye başkanlığı yaptım. Çok şükür soruşturman bir olayım olmadı. Bugün yaptığım eserlerin daha fazlasını Zonguldak halkına yapmaya hazırım. Allah mahcup etmesin. Her sıkıntılarında, istemeyiz ama insanın başına her şey gelebilir. Her bize ihtiyaç duydukları anda, önemli günlerinde mutlu günlerinde, kötü günlerinde bizlere ulaşacaklar onların bir kardeşi bir evladı Ankara'da olacak. Onları en iyi şekilde temsil edecek.

 

“GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ”

Bir kapıları olacak bir telefon mesafesinde olacağız. Kapımızı telefonumuzu asla kapatmayacağız. Teşkilatlarımızla hiç ayrı gayri olmayacağız. Onlarla beraber güzel işler yapacağız. Söylemediğin şeylerden dolayı suçlandım. Bizim ağzımızdan çıkmayan kulaklarıyla duymadıkları sürece başkalarından duyduklarını dikkate almasınlar itibar etmesinler. Ben belediye başkanlığı yaparken de hiçbir zaman seviyeyi aşağıya düşürmedim. Zaman zaman haksızlıklar oldu. İftiralar oldu ithamlar oldu. Hakaretler oldu. Ama asla ve asla biz bu hizmet yolundan geri dönmeyiz. Bunlar bizi engelleyemez durduramaz. Daha kamçılar daha da hızlandırır.

 

“PROJELERLE GELİN”

Bazı partilerin Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta da 3-5 puan oylarını arttırdıklarını ve bunu zafer galibiyeti olarak görmektedirler. Zafer daha öncede söyledim neticeye ulaşanlarındır. Biz hep kazananlardan olduk. Önümüzdeki süreçte Zonguldak'ın kalkınması için tüm sivil kuruluşlarını, tüm siyasi partileri, kanaat önderlerini, kamu görevlilerini, herkesi Zonguldak'a hizmet anlamında bir çağrıda bulunmak istiyorum. Bize lütfen somut projelerle gelsinler. Halk yararına, memleket yararına bize kim olursa olsun elimizden geleni yapacağız” dedi.