Kozlu Beldesi Belediye Başkanı Ali Bektaş, alt yapıya yapılan yatırımların bazı belediye başkanları tarafından aptallık olarak görüldüğünü hatırlatarak, "Ben o zaman aptalın daniskasıyım" dedi.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeler için alt yapı hizmetlerinin büyük önem taşıdığını kaydetti. Alt yapı hizmetlerinin çok önemli olmasına rağmen bazı belediye başkanları tarafından bu hizmetlerin hafife alındığını ifade eden Başkan Bektaş, beldede alt yapı çalışmalarını son sürat sürdürdüklerini kaydetti. Bektaş, "Alt yapı çalışmalarımız son derece hızlı bir şekilde sürüyor. Belediye başkanlarımızın bir lafı vardır, 'yerin altına yatırım yapan belediye başkanı aptaldır' diye. Bazılarının söylediği laftır bu. Ben o zaman, aptalın daniskasıyım. Göreve geldiğim günden itibaren, alt yapıya herkesten daha fazla önem veriyorum. Çünkü bu yerin altına yapmadığınız işler, sonradan da yerin üstüne yaptığınız tüm işleri de alıp götürüyor" dedi.

MAĞARALAR KURTARILIYOR
Başkan Bektaş, Fatih Sitesi'nde binlerce TL'lik yatırım ile çözüm bulunan kanalizasyon hattından sonra Topbaşı Mahallesi Duyar Cami çevresinde de kanalizasyon çalışmasına start verdiklerini kaydetti. Yapılan çalışmalarla mağaraların, kanalizasyonlardan kurtarıldığını da sözlerine ekleyen Başkan Bektaş, "Topbaşı Mahallesi'ndeki mağaralara verilen kanalizasyonlardan birini sondaj yöntemi ile hallettik. Kesin çözüm getirdik.Yine Duyar Camii bölgesinde çukur bir bölge var. Kanalizasyon yine mağaraya veriliyor.  Mağara tıkandığı zamana, yağmur suları ve kanalizasyon basıyor. Ön sondaj yapıldı. Etrafını genişletip, 19 Mayıs Mahallesi'nin tepesinden başlayan ve Sağlık Ocağının çevresinden geçen kanalizasyon ve yağmur suları hatlarını buraya bağlayacağız.
2011 yılı içerisinde tüm kanalizasyonlar, yağmur sularından ayrılmış olarak deremizdeki arıtma tesisine gelecek. Yani mavi dere projemiz mahallerden start aldı.  İnsanlar sahilde, 'Ne güzel hizmetler veriyorsunuz' diyorlar. Aslında sahilde yaptığımız işler, bu kanalizasyon yatırım ve çalışmalarının ancak yüzde 5'i aslında. Tabii insanlar gördüklerini inanıyorlar" diye konuştu.