Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, vatandaşa hizmet odaklı bir anlayışın sürmesi gerektiğini belirterek, Ereğli'de taş üstüne taş koyulması için atılacak her türlü adıma destek vermeye hazırız dedi. Kaymakam İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'a da teşekkür etti.

 

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ve yeni görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam İbrahim Çay, Bilindiği gibi mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Amaç hizmet yönetiminizde de pek çok esnaf yer alıyor, Ereğli sorunları için ülkeye hizmet için bir aradasınız, sizleri kutlamak gerekir. Önemli olan verilen görevleri layıkı ile yerine getirmektir. Vatandaşa hizmet odaklı anlayış olmalı çünkü vatandaşımız var ise biz varız. Ereğli'de taş üstüne taş koyulması için mücadele edeceğinizi biliyoruz biz de her türlü desteği vermeye hazırız. İnşallah bundan sonraki çalışmalarınızda hizmeti daha iyi noktalara götürürsünüz dedi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ

İlçede yaşanan sorunların çözümü için her türlü çalışmaya imza atma hedefinde olduklarını belirten AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır'da, Ereğli'de başta işsizlik sorununun ortadan kalkması yatırımcıların bölgeye çekilmesi yönünde çalışmalarının bulunduğunu belirterek, Yine Ereğli'mizde Yüksek Okul Projesi var, eğitimdeki okullarımızın sayısını arttırmak istiyoruz. Ereğli'de yapımı devam eden Fen Lisesi, Adliye Binası, Hastane, yeni yapılacak Vergi Dairesi, Devrek yol ayrımında köprülü kavşak projesi, Yeşiltepe-Kepez karayolunda devam eden üst geçit projelerimiz devam ediyor sözleri ile konuştu.

CANDAN'A TEŞEKKÜR

Kaymakam İbrahim Çay'da özellikle AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın Devrek Yol ayrımında trafik akışını ciddi oranda rahatlatacak olan köprülü kavşak projesi, Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nin yolları, Yeşiltepe-Kepez karayolunda yapımı devam eden üst geçit projelerinin mimarı olduğunu belirterek, Bu hizmetlerin altında Ercan Candan'ın imzası vardır. Yapılmayacak işleri gerçekleştirmiştir, kendisine bu vesile ile teşekkür ediyorum dedi.